Универсален органичен тор „Лумбреко”


„Лумбреко” е фирма, специализирана в производство на листни органични торове, които са 100% натурални и приложени листно, едновременно с другите препарати помагат растението да преодолее стреса от прилагането им.

„Лумбреко” е универсален органичен тор, представляващ екстракт от органична материя. Внедрената американска технология за екстракция запазва високото съдържание на фулво- и химунови киселини  както на микро, така и на макроелементи и растежни стимулатори. Високото им съдържание активира процесите на обмяната на веществата, което повишава до 30% хлорофила, а от там и добивите на единица площ. Това осигурява икономично използване на наличната влага и възможност на растенията да преодолеят физиологичните смущения в резултат на действието на неблагоприятни фактори. Прилага се при всички видове култури чрез листно пръскане, капково напояване, обеззаразяване на семена и разсад.

„Лумбреко” е смесим с всички пестициди и е желателно да се използва съвместно с тях, защото понижава стреса от прекия контакт на химичните вещества с растението. Ползотворното му действие се проявява при третиране с минимални количества.

При средна запасеност на почвата от основното торене и нормално развитие на културите, се препоръчва листно торене с „Лумбреко”, по време на активната вегетация 200 мл еднократно или 100 мл двукратно.

Употребата на „Лумбреко” осигурява високи добиви и качествена продукция. Гарантират го всичките ни клиенти!

По материали на „Лумбреко”