Оптимално автоматизирани решения за овощните насаждения


Ние от компания Гренет Сървисиз ЕООД, имаме удоволствието да представим на производителите на овощни насъждения нови, оптимално автоматизирани решения, разработени от холандската компания Priva Group. Priva е високо-технологична компания, която разработва хардуерни и софтуерни решения за контрол на климата, спестяване на енергия и оптимално използване на водните ресурси.

Всеки един производител се стреми да извлече максимума от сортовете, които отглежда. Как да използвате различните ресурси като работна ръка, вода и субстрати колкото се може по-ефективно? С Priva решенията за овощни насъждения, вие ще имате възможност да отглеждате повече и по-добри като качество плодове, на по-ниска крайна цена.

Търговците по цял свят търсят овощни плодове с високо качество, с най-добър вкус и по-дълъг срок на годност. В същото време, ресурсите стават все по-оскъдни и се оскъпяват. Това са предизвикателства, с които производителите на овощни насъждения се сблъскват ежедневно. Те се срещат както при отглеждането на почва, така и при отглеждането на субстрат.

В отговор на тези нови изисквания на пазарите, холандската компания Priva Group, лидер в този бранш, предлага специално разработени системни решения, които да посрещнат нуждите на сектора за овощни насъждения.

Priva системни решения допринасят за: -30% намаление използването на вода и субстрати; 20% увеличение на продукцията и качеството

Контрол на процесите и използването на вода

Продуктивността зависи от намирането на оптимален баланс във всеки един етап от производството. Priva предлага различни компютърни решения, които ви позволяват да контролирате процесите на напояване. В зависимост от размера на насажденията, местоположението, и разбира се, самият бюджет, може да приспособите компютърните решения към своите конкретни нужди.

Контрол върху производителността на работната ръка

Възможна е оптимизация на информацията за производителността на  работната ръка. Priva предлага компютърно базирани решения за контрол на дейностите, които извършват работниците. Чрез специална апликация, супервайзорите може да регистрират лесно активността на работещите и количеството на събраната продукция. По този начин в реално време може да се проследяват производителността и ефикасността на наетите работници от мобилно устройство или компютър.

По материали на Гренет Сървисиз