Новости от Мейер и Биоса


Панорамен анализатор за качество в производството на ориз! 5G интелигентна платформа за сортиране от Meyer!

За първи път тази година Мейер представи своя най-нов продукт на едно от големите изложения за семена в Hefei Binhu International Expo Center в Азия.

Панорамният анализатор е апарат от най-ново поколение и дава възможност чрез него да се управляват машините в цялата линия за преработка на ориз. Апаратът работи в пряка връзка с машините за почистване, фото-сортиране и белене на ориза, като по време на работа събира информация за обработвания материал.

Работните параметри на апарата се управляват посредством автоматични настройки, според изискванията за нивото на качество на крайния продукт. Анализаторът класифицира данните от събраната информация и на тази база разделя ориза според вида му  – жълт, бял, начупен, болен или друг, с което гарантира най-високо качество на готовия продукт, който излиза от линията за обработка на ориз.

Функциите на панорамния анализатор го правят много важен и значим за всяко едно производство на ориз и апаратът скоро ще се  превърне в неразделна част от производствения процес и категорична гаранция за високото качество на произвеждания ориз.

По материали на Биоса