2019 – годината на прасето


Според източния хороскоп на 5 февруари 2019 г. настъпва година на земната свиня (позната още като година на глигана и година на прасето).

2019 г. е идеалното време както да изкарвате пари, така и да инвестирате. Годината на прасето ще е пълна с радост, приятелство и любов за всички зодии.

Това се дължи на символа на прасето – то привлича към себе си успех във всички сфери на живота (именно затова се препоръчва в дома, офиса, магазина или заведението ви да има статуетка на прасе). По този начин синхронизирате своята енергия с тази на животното, което от своя страна ви помага да привлечете към себе си повече късмет и благоденствие през годината.

Освен радостните моменти ще ви предстоят и различни изпитания през тази година и е важно да дадете всичко от себе си да се справите.

2019 година се очаква да бъде изпълнена с активност и открито желание за живот. Ще имате желание да творите във всички области и да се наслаждавате на живота във всичките му проявления. Много от вас най-сетне ще спрат да се страхуват за утрешния ден и ще започнат да оценяват това, което имат тук и сега. Трудно е да се каже дали това ще ги направи по-щастливи, но най-малкото ще спят по-спокойно. В годината на земните вибрации повечето от вас ще се обърнат към реалността и към действителните възможности за съществуване. Периодът е подходящ за въдворяване на нов ред, за ремонти, строителство, а в духовен план – за изясняване на взаимоотношенията и колкото и да е трудно, за взаимно прощаване. Възможно е интелектуалците да измислят нови джаджи във връзка с облекчаване на живота ни. Очакват се иновации във всички сфери и най-вече в творческите. Ще се подобри бизнес сферата и междуличностните отношения ще бъдат успешни. Всеки, който иска да започне или разшири бизнеса си, лесно ще се справи, а тези, които искат да създадат семейство, сега е моментът. Интересното е, че има голяма вероятност и за физическо усъвършенстване. Всички спортисти до средата на годината ще получат подкрепа от звездите и ще бъдат във върхова форма, готови за нови рекорди, но това, разбира се, ще бъде постигнато само чрез постоянство и системни упражнения.

ЗТ