Трето издание на изложение „Дунавски овощари”


Тази година специализираното овощарско изложение ще се проведе на 30 март за трета година. Досега сме имали гости и фирми изложители от България, Турция, Румъния, Италия, Англия и други страни. Продължаваме да се развиваме и се радваме на голям интерес на фирми от Гърция, Холандия, Сърбия, Полша. Полагаме усилия да увеличим мащаба на събитието, като го направим значимо за сектора и нашите членове.

В изложението ще вземат участие компании заминаващи се с производство на посадъчен материал, препарати за растителна защита, торове и хранене на растенията, хранително-вкусова промишленост – преработка и консервиране, земеделска техника в областта на овощарството – машини, съоръжения, капково напояване, услуги и информация, включително банково и застрахователно обслужване, производство на опаковки и други свързани дейности. Ще има срещи с преработватели, търговски вериги и търговци на едро.
Управителният съвет на Сдружение „Съюз на дунавските овощари”, на основание чл. 21(2) от устава на Сдружението, Ви кани на общо отчетно събрание на 30.03.2019 г.(събота) от 9.00 часа в спортна зала Арена Монбат Русе, намираща се на адрес ул. „Липник“ 1.

По материали на СДО