Тежката артилерия на New Holland – сериите T7, T7 HD, Т8


Големи трактори за тежки обработки

Големите серии трактори на New Holland T7, T8 и T9, отличаващи се с висока мощност, голяма товароподемност, многофункционалност и технологична иновативност, се предлагат от единствения официален вносител на New Holland за страната Интерагри България.

С тракторите New Holland T7 избирате ненадмината мощ и надеждност. Сега многофункционалните трактори T7 са обновени. New Holland Т7 е с най-висока степен на очистване на вредните емисии, благодарение на STAGE 5 и технологията ECOBlue ™ Hi-еSCR2, с премиум LED светлини, осветяващи до 360°, Intelli View IV монитор, подобрена трансмисия, повишени мощност и товароподемност.

Специалното окачване на предния мост Terraglide е още една от иновациите на New Holland, която омекотява возенето и повишава контрола. Препоръчва се за дейности, които включват земеделски операции при висока работна скорост и транспорт на по-дълги разстояния. В комбинация с двустепенната автоматична система за окачване на кабината Comfort Ride и седалката с въздушно окачване, комфортът за оператора е гарантиран.

Тракторите от серията се предлагат с две различни трансмисии, първата е безстепенната CVT трансмисия Auto-Command™, а втората трансмисия е автоматичната Power-Command™, която позволява превключването на скорости от 1-ва до 19-та.
Auto-Command™ е оптималната трансмисия, която съчетава преимуществата на света на хидравликата и този на механиката. Това означава че, при транспортна дейност или при работа на скорост получавате почти 100% механично предаване на движението от двигателя към трансмисията.

Истинска инженерна революция на NEW HOLLAND са новите модели Т7 Heavy Duty – Т7.275, Т7.290 и Т7.315. Наречени са Heavy Duty (предвидени за усилено натоварване), тъй като разполагат с повишен капацитет по отношение на двигателя, трансмисията и здравината на шасито. Те запазват отличната стабилност и надеждност на новата серията Т7 и ги допълват с оптимална конструкция за работа в режим на високо натоварване с тежки имплименти.  Неслучайно Т7.315 е обявен за „Машина на годината“ 2016 г. на най-голямото земеделско изложение – Агритехника, в Хановер.

Т7 HD са с най-добрия в своя клас 4-скоростен заден ВОМ, включващ всички възможни скорости, което подобрява ефективността във всички операции с прикачен инвентар. Уникалният двускоростен преден ВОМ също е водещ и за първи път в индустрията. Новата възможна скорост на предния ВОМ – 1000 Есо се постига при 1585 rpm на двигателя, което гарантира по-малък разход на гориво. Изборът на скорост се осъществява по електронен път от кабината за по-висока производителност и комфорт.

Сред водещите преимущества на NEW HOLLAND T7 HD е изключително малкият радиус на завиване. Спецификите на конструкцията на машината и липсата на двигателна рамка оставят на гумите достатъчно пространство за завиване. Ъгълът на завиване на T7 и T7 HD е 55°.
Удобството в кабината добива все по-голяма важност. Нивото на шум в кабината на T7 Heavy Duty е редуцирано до едва 69 децибела. Това е най-тихата кабина в индустрията! Освен това, операторът може да разчита на висок клас луксозна седалка AutoComfort™ с активно окачване, отопление и обдухване.

Задвижвани от двигатели FPT Industrial Cursor 9 с eCOBlue™ hI-eSCR технология отговаряща на Tier 4B с тракторите Т8 на New Holland разчитате на доказана надеждност, мултифункционалност и водеща в класа производителност. Всички модели са оборудвани с управление на двигателната мощност, EPM, за изискващи по-висока мощност хидравлични, ВОМ и транспортни приложения. С уникалните за Т8 SmartTrax, New Holland имат възможността да комбинират маневреността и гъвкавостта на конвенционалните колесни трактори с по-голямата стъпка на веригите. Доказаният Sidewinder™ II подлакътник на New Holland се грижи всички ключови функции да са лесно разпознаваеми и перфектно позиционирани за контрол с върха на пръстите.

Серията Т8 има дълга колесна база, с до 500 мм по-дълга от машини в същия мощностен клас на конкурентни производители, за ненадмината стабилност при транспорт, съчетана с изключителна маневреност в полето и товароподемност – перфектното съчетание от качества за полезна дейност при тежки операции.

Пълната гама трактори New Holland може да бъде намерена в 12-те търговско-сервизни комплекси в страната на ексклузивния вносител на New Holland за страната Интерагри България. Тракторите New Holland се предлагат с 5 г. удължена гаранция от производителя, както и с възможност за гъвкаво финансиране до 5 години с лихви от 0.95%. До края на годината клиентите на Интерагри могат да се възползват и от специално ценово предимство, което за тракторите Т7 е до 9000 лв., а за Т8 – до 12 000 лв. Тракторите могат да бъдат закупени и в комбинация с прикачен инвентар по избор на специална пакетна цена. За повече информация можете да позвъните на 0700 46 666 или да посетите www.interagri.bg.