Система Raven Slingshot – директен контрол и висока ефективност


(продължава)

 Спестява време и намалява грешките по време на работа

  • SLINGSHOT ONLINE – ОРГАНИЗАЦИЯ И КОНТРОЛ НА ЗАДАЧИТЕ

Съхранявайте работните си данни от терминалите на Raven в сигурна web-базирана платформа с безплатен индивидуален достъп до Slingshot portal за всеки потребител. В Slingshot портала вие запазвате и анализирате събраните данни, създавате и изпращате планирана задача до всеки оператор. Цялата събрана полева информация е безопасно прехвърлена директно от полето и запаметена, с цел намаляване на риска от загуба на данни. Вече не се налага употребата на USB флаш памет за пренос на информация между терминалите. Всичко е на разположение по-всяко време и навсякъде. Достъп до платформата може да получите от всяко мобилно устройство, като таблет или смартфон. Наблюдавайте всичките си машините в реално време и управлявайте работните си операции от лаптоп, настолен компютър или смартфон от всяка точка на света. С безплатния си профил в Slingshot можете да проследите местоположение на всяка машина; да изпратите работни задачи, граници на полета, АБ линии и карти за променливо приложение; да проследите, да съберете и да анализирате всички оперативни данни от навигационните системи на Raven. Потребителите на платформата могат да наблюдават в реално време какво е качеството на корекционния сигнал и какво е покритието на SIM картата във всяка една точка.

Работните задачи могат да бъдат създадени лесно, бързо и удобно с приложението JOB Generator. Новото приложение спомага за повишаване на ефективността и намаляване на риска от скъпоструващи грешки. Потребителите на портала могат да подготвят предварително важна информация за задачите, включително прилежащи инвентари и GPS местоположение на полетата, норма на приложение на продукти и друга полезна информация, която може да бъде изпратена онлайн в Raven навигационните системи CR7 и CR12, директно чрез Slingshot.  Job Generator помага за организирането на работата на агронома, мениджъра или оператора на машината. Приложението не само, че спестява време за настройка, но и доказано намалява грешките при въвеждане на параметрите от оператора.

  • SLINGSHOT – ДИСТАНЦИОННА СЕРВИЗНА ПОДДРЪЖКА

Благодарение Slingshot системата на RAVEN за сервизна дистанционна поддръжката, ще получите незабавно отстраняване на проблем или грешка в реално време. Няма нужда от посещение на сервизен екип или дълги телефонни разговори. Без да напускате кабината на машината, специалист от отдела по техническа поддръжка на RAVEN, с достъп до системата ви, ще провери, намери и отстрани проблема. С отдалечената поддръжка се намалява времето в престой на машината и се премахва необходимостта от скъпо посещение на сервизен техник в полето за решаване на елементарни операторски грешки.

  • SLINGSHOT & AGSync – СОФТУЕРЕН АНАЛИЗ И УПРАВЛЕНИЕ НА ИНФОРМАЦИЯТА

Анализ и управление на всички данни директно от полето

Slingshot е проектиран да работи като отворена система, което означава, че може да работи със земеделски софтуер, разработен от други компании, с цел разширяване на възможностите и подобряване на производителността. Slingshot може да се интегрира в много софтуерни платформи за управление и организация на стопанството. Но за да може да предложи на своите клиенти един цялостно завършен продукт от началото на тази година към голямото семейство на Raven се присъедини техният нов търговски партньор АGSYNC. Сливането на двете компании дава една голяма възможност за усъвършенстване на Slingshot модема. Вече е налична възможността за пълна организация на цялата събраната информация от полето. Софтуерът следи и документира всички извършени операции, с директна връзка от полето. Създава и управлява работните поръчки, контролира и следи активите, създава отчети и известия за степента на изпълнение на работните задачите, спомага дейността на агронома и мениджъра.
Повече информация за продуктите на американската компания RAVEN може да получите от официалния вносител за България „УНИВЕРСАЛ-НВГ“ ООД на техния сайт www.universal-nvg.bg или се свържете с търговския отдел на фирмата на тел. 0887 105 225.

По материали на Универал-НВГ