Регистрацията за участие в Бата Агро 2020 започва


 

13-тото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника, през 2020 година ще се проведе от 11 до 15 май на Летище Стара Загора. Изложението е юбилейно, тъй като отбелязва 10 години от първото издание на БАТА АГРО.

Форумът за иновации, технологии и срещи на бизнеса отново ще представи най-големите световноизвестни брандове за селскостопанска техника, продукти и услуги за земеделието. През тази година БАТА АГРО отбеляза рекорд по изложбени площи – над 37 700 кв.м, а посетителите бяха общо 15 400 души.

През 2020 година изложението ще е още по-достъпно и по-полезно за земеделските производители. Периодът ще е удължен – общо 5 работни дни. Също така се запазва успешният форма́т на изложбените площи от 2019-та година, който предоставя по-добър достъп, видимост и компактност на изложението. Фокусът на посетителите ще бъде насочен върху експонатите и демонстрациите – както с машини, така и на семена, торове и препарати за растителна защита. Тяхното  действие в реални, полеви условия може да бъде видяно при изложителите, които участват с опитни полета с насаждения.

Регистрацията за участие вече е активна, като за първи път изложителите могат да управляват целия процес онлайн чрез фирмения си профил – заявяване на площ, избор на конкретно място, добавяне на допълнителни услуги и изграждане на щанд. За първите, регистрирали се за участие в БАТА АГРО през 2020 година, са валидни и отстъпки за ранно записване от цените за изложбени площи – 40% намаление при заявяване до 19 декември 2019 г. и 20% намаление – до края на февруари 2020 г., съобщават от Бата Агро.

Запазва се и задължителната регистрация за посетители на изложението – предварително на уебсайта на БАТА АГРО или на място в дните на изложението.