НАЗ провежда четвърти уебинар „Земеделие 2021“


Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) продължава серията от уебинари „Земеделие 2021“. Четвъртото издание на събитието е съвместно с две от най-големите компании в сектор земеделие – Суммит Агро и ИРИ ТРЕЙД.

В първия панел на събитието ще бъде презентирана темата „Иновации за пролетна кампания от Суммит Агро“.
Лектори ще бъдат: Иван Михов – продуктов мениджър семена и торове / мениджър продажби ключови клиенти, Североизточна България и Стефан Топалов – търговски представител за Централна Южна България и ключови клиенти.

Във втората половина на уебинара ще бъде представена презентация на ИРИ ТРЕЙД. Лектор ще бъде Георги Ташков – изпълнителен директор в компанията.

Събитието ще се проведе на 8 април от 10:00 часа (регистрацията започва от 09:30 ч.), а мястото е платформата ZOOM.

СУММИТ АГРО е дъщерна фирма на една от най-големите японски корпорации SUMITOMO CORPORATION, с история датираща от 17 век. Японското производство и лидерство винаги са били символ на качество. С отварянето на Суммит Агро в България през 1999, тези традиции се пренасят и в нашата страна. Фирмата е официален международен представител на над 40 производители на продукти за растителна защита, торове, биостимулатори, биопродукти и семена. Предимството на Суммит Агро е, че в реално време може да актуализира продуктовата си листа, според нуждите на клиентите си.
На предстоящия уебинар фирма Суммит Агро ще представи иновативни решения за пролетна кампания 2021, богат набор от висококачествени продукти с гъвкави и атрактивни условия.

„ИРИ ТРЕЙД” АД е създадена през 2003 г. с предмет на дейност: Продажба и сервиз на едрогабаритна селскостопанска техника, със седалище и централен офис в гр. София. „ИРИ ТРЕЙД”АД е официален представител за България на реномираната търговска марка DEUTZ-FAHR, която е една от водещите производители на самоходна техника за селското стопанство. Deutz-Fahr е правоприемник на създадената през 1864 година фирма „Motorenfabrik N.A. Otto Cie” от бащата на четиритактовия двигател Николаус Отто.