Защото спокойствието няма цена


Вземи комбайн NEW HOLLAND с удължена гаранция от ИНТЕРАГРИ България – 36 месеца или 1800 мото-часа!

Зърнокомбайнът е машина, която работи за много кратко време през годината – между няколко седмици до 4 месеца, при условие, че се натовари с повече култури. При такава машина от ключово значение са производителността, експлоатационните разходи и икономиите, които може да реализира, все фактори, които правят комбайнът добре обмислена инвестиционна покупка. Новата и добре оборудвана машина влияе положително на по-високата производителност и ефективност в дългосрочен план, а това означава повече и по-качествена продукция, с по-малко загуби.
В днешните все по-променливи агроклиматични условия все по-голямо значение придобиват иновативните технологии, гарантиращи високo качество и производителност, независимо от обстоятелствата. Комбайнът работи при много високо натоварване, концентрирано в период от само няколко седмици в годината, затова сигурността е ключов фактор при избора. Все по-голямо значение имат фактори, които имат отношение към стойността на покупката в дългосрочен план, гарантиращи сигурността на направената инвестиция. Това са услуги с добавена стойност, като например: удължена гаранция, оторизиран сервиз, оригинални резервни части и консумативи, опция за заместваща машина по време на натоварения жътвен сезон, наем на комбайн с опция за покупка, eкспертна консултация в избора на интегрирани решения, съчетана с индивидуален подход спрямо потребностите на всеки земеделец.
Като единствен официален вносител на марката NEW HOLLAND за страната, ИНТЕРАГРИ България непрекъснато усъвършенства своето портфолио от услуги с добавена стойност. Само до 13 юни всеки, закупил комбайн NEW HOLLAND ще може да се възползва преференциално от удължена гаранция до 36 месеца или 1800 мото-часа, което настъпи първо.
Удължената гаранция осигурява на клиентите на New Holland ниски експлоатационни разходи, сигурност и спокойствие, че по време на жътва инвестицията им е защитена: без големи непредвидени разходи за ремонти, с покритие на основни, скъпоструващи компоненти, които ще бъдат отремонтирани професионално в оторизиран сервиз на New Holland, гаранция за по-висока остатъчна стойност на машината при продажба.
С цел допълнителна сигурност, ИНТЕРАГРИ предлага и заместваща машина по време на жътва в случаите, когато установената повреда не може да бъде отстранена в рамките на 48 часа. Отскоро ИНТЕРАГРИ предлага и услугата наем на комбайн с опция за покупка (Наеми и купи), която ви дава допълнителна сигурност и спокойствие по време на жътва. Всяка година ИНТЕРАГРИ предоставя и 24-часово сервизно съдействие с отворената Спешна телефонна линия по време на жътва.
Обсъдете вашите потребности с регионалните търговски представители на ИНТЕРАГРИ на територията на цялата страна. За контакти – тел. 0700 46 666 и www.interagri.bg.

ИНТЕРАГРИ България АД е единствен официален вносител на марките самоходна и прикачна земеделска техника NEW HOLLAND, KINZE, BEDNAR и AGROJET за страната, като представлява още RAUCH, SOLA, KERNER, PROVITIS, BRAUN, FARMTECH, HAWE и др. Компанията разполага със собствени търговско-сервизни комплекси на територията на цялата страна и предлага цялостно продажбено и следпродажбено обслужване с интегрирани решения за земеделието в България. За повече информация и контакти www.interagri.bg и тел. 0700 46 666.