Международни изложения в Интер Експо Център от 6 до 9 ноември


 

Интер Експо Център събира представители на хранително-вкусовия сектор от България, САЩ, Италия, Русия, Унгария и Сърбия

Това ще се случи благодарение на чуждестранните компании, които идват в България. Te ще се включат в изложенията за хранително-вкусовия бранш МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК, САЛОН НА ВИНОТО и #RETAIL SHOW. Посетителите ще се запознаят с изключителни идеи, техники и технологии в сектора.

С бизнес характера си мегафорумите, ангажиращи целия изложбен и конгресен капацитет на Интер Експо център, привличат вниманието на посетители от различни точки по света. Организирани са бизнес посещения от китайски компании, фирми от Египет, Виетнам, Черна гора, Йордания и Казахстан. Очакват се купувачи от Скандинавските страни, Великобритания, Полша, Чехия, Словакия, Катар, Белгия, Беларус и други.

През тази година ще бъдем свидетели на „Сетива без граници“ – новата платформа за събития, която провокира с богата програма от семинари, демонстрации и дегустации. Акцентът пада върху съчетанието „вино-шоколад-хляб“. Фестивалът„Сетива без граници“ ще се проведе на 8 ноември като съпътстващо събитие към международните изложения Интерфуд & Дринк и Салон на виното. Ценителите на добрия вкус ще имат възможността да станат част от една вълнуваща провокация на сетивата с  нощна разходка с дегустация на вино, шоколад, хляб, кафе и различни гурме храни.

В отговор на нарастващия пазар и развитието на индустрията, през тази година, стартира и #RETAIL SHOW – първото в България и Балканския регион изложение за ритейл сектора. Форматът ще създаде платформа за представяне на технологиите в електронната търговия, дигиталните решения и системи за разплащане, сигурността и логистиката. В рамките на #RETAIL SHOW за първи път ще се проведе и специализираният семинар „Интериорен дизайн и потребителско поведение в магазина“.

Хранително-вкусовият сектор с интерес следи началото на месец ноември и предстоящите изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК, САЛОН НА ВИНОТО и #RETAIL SHOW.

По материали на Интер Експо Център