Интер Експо Център е домакин на международни изложения за преработка на земеделски продукти


От 8 до 11 ноември в Интер Експо Център ще се проведат международните изложения Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд и дринк и Сихре.

МЕСОМАНИЯ в продължение на 24 години предоставя множество възможности за бизнес развитие. Изложението се радва на мащабност и нарастващ интерес от страна на традиционни и нови български и чуждестранни производители, дистрибутори и търговци, които ежегодно споделят прогресивен опит, анализират тенденциите в бранша, участват в конкурси, работни срещи семинари и други делови събития.

СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО е единственото професионално изложение в България за млекопреботвателната промишленост. Изложението е професионална платформа за участие в наситена с делови събития програма, обмяна на опит с български и чуждестранни колеги, директен контакт с нови партньори и крайни клиенти. Ежегодно събира под един покрив българските млекопреработватели, търговци и вносители на мляко и млечни продукти, специализирано оборудване и техника.

БУЛПЕК предоставя работещи решeния за бизнеса за целия цикъл на производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия. Дългогодишната история на изложбата е доказателство за нейната полезност за експертите от областта на хлебопроизводството и сладкарството да разширят своите бизнес перспективи.

САЛОН НА ВИНОТО допринася за разширяване и утвърждаване на пазарните позиции на българските вина в страната и чужбина. Събитието е и предпочитано място за дегустации на елитни и качествени вина и спиртни напитки от най-висок клас, повишаване на винената култура на потребителите, както и популяризиране на виното сред неговите ценители. Български и чуждестранни винопроизводители, енолози, сомелиери и търговци се събират в рамките на четирите изложбени дни, за да осъществят директни контакти с дистрибутори, ресторантьори и крайни клиенти.

ИНТЕРФУД И ДРИНК през годините се превърна в синоним на успешни бизнес възможности в хранителния бранш в България. Добре познато в Югоизточна Европа, изложението се радва на нарастващ интерес от страна на български и чуждестранни фирми, бизнес делегации, търговски мисии и колективни чуждестранни участия.

За осма поредна година БИО ЗОНА събира специалисти, производители и търговци на сертифицирани био продукти, като предоставя възможност за разширяване на пазара на био индустрията, споделяне на нови продукти и производствени технологии.

В рамките на специализирана ЗОНА “ДИЕТА & ФИТНЕС” за седми път ще се представят предимствата на традиционни и нови продукти за здравословно хранене и спортен режим.

СИХРЕ предлага цялостен панорамен поглед над хорека сектора и неговото развитие и е ключова платформа за работа с професионалистите в областта на хотелското и ресторантско оборудване.  Вече 15 години изложението предоставя разнообразие от продукти и услуги, които ежегодно привличат български и чуждестранни посетители – собственици и мениджъри на хотелски вериги, кетъринг компании, ресторанти, архитекти, дизайнери, проектанти, инвеститори, чиито интереси са насочени към сферата на туризма и услугите.

ЗТ