Иновативни машини от KURT


Пневматичните сеялки за пролетници са модерни, комбинирани и осигуряват високо прецизна сеитба. Произвеждат се във варианта с или без тор. Подходящи са за слънчоглед, царевица, захарно цвекло, памук, тиквени семки, фъстъци, соя, грах, нахут, боб, пъпеши, дини, домати, чушки, краставици, фасул, сорго, метла, копър и др. Притежават здрава конструкция, осигуряваща стабилен режим на засяване. Отработват от 4 до 8 редови с междуредие 45-90 см. Има възможност за изсяване на дребни семена, за микрогранулираща система и за компютър с много функции. Притежават хидравлични маркири.

сеялка за пролетници

Култиваторът се използва за междуредово окопаване на окопни култури. Произвежда се с или без торов апарат, сгъваем или фиксирана конструкция. Дисковете за предпазване на културите могат да бъдат приспособявани така, че растението да не бъде покрито с почва. Всяка секция може да бъде нагласена според размера на растението. Работните органи могат да бъдат променяни по желание. Дълбочината на култивиране дори при неравна почва, се регулира от независима секция. Осигурява окопаване без да се вреди на растението, дори на склон, благодарение на неплъзгащи водещи дискове. Като опция може да се добавят и загърлячи, а междуредовото пространство може да бъде променяно.

окопен култиватор

Има възможност за колесар от 5 до 13 реда. Популярните машини от марката KURT – сеялки за пролетници и окопни култиватори са на промоционални цени за налични машини. Единствено от ВАРЕКС ООД.

По материали на Варекс