Изгодно пакетно предложение от Интерагри България


В стремежа си да предложи комплексно решение на своите клиенти и така да задоволи максимално индивидуалните им потребности, до края на септември Интерагри България предлага най-изгодната пакетна оферта на трактор New Holland с прикачен инвентар по избор. Клиентите могат да избират сред богато разнообразие от брандове на прикачна техника, измежду които са водещи марки като Gregoire Besson, Kinze, AgroJet, Rauch и др. Всяка пакетна оферта се изготвя на база специфичните потребности на клиента, след проведена индивидуална консултация с търговски експерт на Интерагри България, като само така ще гарантира най-добрите условия.

Покупката на земеделска техника не е еднократен акт, а дългосрочна инвестиция. Интерагри България гледа на своите клиенти като на бизнес партньори, затова съветва, когато взимат решение за покупка на земеделска техника, да имат предвид всички фактори, които биха имали въздействие върху крайната цена на инвестицията в поне 5-годишен план, като например: начин и условия на покупка, сервиз и резервни части, гаранционно обслужване и поддръжка.

Ето защо пакетът на трактор New Holland и прикачен инвентар по избор може да бъде закупен при най-добрите условия на финансиране до 5 години, с лихви от 0,45% за пакет с трактори от серии Т7 и Т8 и само 0,95% за пакет с всички останали трактори. Като допълнително предимство клиентите получават и 5 години удължена гаранция от New Holland за закупения трактор, както и удобството на 24/7 сервизно обслужване.

За да бъде близо до своите клиенти, Интерагри разполага с търговски представители във всички райони на страната, както и с 10 продажбено-сервизни комплекси в градовете София, Стара Загора, Благоевград, Враца, Плевен, Русе, Добрич, Бургас, Харманли и Пловдив. Като част от усилията, които Интерагри полага за успешно сътрудничество с производителя, е сертифицирането на търговско-сервизните бази по програмата за качество на обслужване на New Holland Top Partner.  До момента някои от базите вече притежават най-високото и престижно отличие Premium, което гарантира отлично качество на сервиз и обслужване, а също така и е знак за висока оценка и признание от страна на New Holland.

Като единствен официален вносител на земеделска и строителна техника с марката New Holland  за България, само Интерагри България предлага 5-годишна удължена гаранция от производителя на своите клиенти. С това уникално предимство, компанията предоставя необходимата сигурност и заслужено спокойствие на клиентите, закупили трактори и зърнокомбайни с марката New Holland. Единствено клиентите на Интерагри България нямат никакво самоучастие за всички възникнали гаранционни събития. Гаранцията, също така е без никакво допълнително оскъпяване за клиента.

Всички изброени по-горе уникални предимства по отношение на условията на покупката, сервиз и гаранционно обслужване, могат да бъдат предложени само от един официален вносител на техника, какъвто е Интерагри България, тъй като са резултат от целенасочените усилия на компанията по посока изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения с производителя, с цел максимално удовлетворяване на индивидуалните и комплексни нужди на клиента.

По материали на Интерагри България