„Извор П” ООД предлага разнообразна продуктова гама


„Извор – П“ ООД е фирма, която е на пазара повече от 15 години и спечели своето място на картата на металообработващите дружества в България. Благодарение на високотехнологичното си оборудване и квалифициран персонал се налага и на международния пазар. С течение на годините създава стабилни търговски отношения с дружества в държави както от Европейския съюз, така и извън него. Едни от основните клиенти на „Извор П“ са държавни и частни фирми от държави като Германия, Франция, Холандия, Швеция.

Производствените цехове на дружеството са високотехнологично оборудвани, което осигурява напълно затворен цикъл на производство на различни видове метални детайли, възли и изделия. Компанията разполага със собствена камера за пясъкоструй, камери за въздушно и безвъздушно боядисване. В допълнение на това, и като резултат от спечеления през 2016 г. от „Извор-П“ ООД проект за подобряване производствения капацитет по иновативна програма „Иновации и конкурентноспособност”, дружеството придобива и нови машини с CNC управление за плазмено рязане, тръбоогъващи машини, абкант-преси и фрези.

Сред основните дейности на фирмата е и изработка на всякакъв вид заварени метални  конструкции. Производственият капаците на дружеството обхваща широка гама от изделия и детайли – от тези с размер под 100 грама до такива, надвишаващи 7 тона. Едно от важните пера в производството,  свързано със задоволяване на все по-нарастващите нужди на българския селскостопански и животновъден пазар, са изделия като хранилки и поилки за едър и дребен добитък, станоци и съоръжения, свързани със селскостопанската техника.

Като гаранция за качество и задоволяване изискванията на клиента  „Извор-П“ е сертифициран по международните стандарти ISO 9001:2008, ISO3834-2, EN 1090-2 .

„Извор – П” ООД е фирма, която притежава необходимите оборудване, опит, потенциал и капацитет, за да отговори на специфичните изисквания на настоящите и бъдещи клиенти.

По материали на „Извор – П”