Декоративна ограда от Ай Джи Нет


Декоративната ограда е перфектното решение за ограждане на дворове, паркове и други. Тя наподобява естествен жив плет и е много красива, като създава приятна атмосфера и усещане за природа на хората около нея. Оградните пана са с дължини по 3 м и височина по желание на клиента – 1.5 м, 1.8 м или 2.0 м. Могат да се съединяват едно към друго без проблем. Закрепват се към съществуваща ограда, която служи като опора на декоративното пано.

Този нов продукт е предназначен за ограждане на дворове, места за почивка и уединение, като с визията си създава усещане за спокойствие, тишина и наслада. Паната са изработени от УВ стабилизиран полиетилен, наподобяващ естествена тревна растителност. Оградните пана са изключително красиви, приличащи на естествен жив плет. Могат да бъдат както имитация на трева, така и на бръшлян или друг вид зелена растителност.

Не изискват никаква поддръжка, а в същото време създават приятна и комфортна среда на хората зад оградата. Изкуствените декоративни покривала се поставят изключително лесно и бързо. Имат голяма издръжливост на атмосферни условия – минимум 5 години.

Декоративната ограда е едно много красиво и практично решение за освежаване на двора и градината, което не изисква никакви грижи, а в същото време създава уют, комфорт и уединение на хората, като скрива видимостта почти напълно.

По материали на Ай Джи Нет