Възможности за работа във вашата ферма


Товароразтоварните дейности играят важна роля в ежедневната работа. Подходящата  за тази цел машина се крие сред богатата гама на марката Manitou.

Manitou предлага продукт, който изглежда добре и е удобен за работа. Той е конструиран с находчивост, за да задоволи нуждите на земеделците. Моделът MLT предлага иновации като: JSM, кабина Evolution, ECS. Земеделските стопани печелят комфорт и производителност.

Tелескопичните товарачи на Manitou предлагат 3.4, 3.5, или 4.1 тона товароподемност, фермерите избират максималната товароподемност в зависимост от нуждите си. Стрелата на машината MLT Ви позволя повдигане на товари до 9,6 метра височина.

Земеделците могат да се възползват от пакетни услуги, които се предлагат от дилъра „ЗЛАТЕКС“: следпродажбени услуги, договори за техническо обслужване и поддръжка, ремонти на място и финансови услуги.

Златекс е компания, целяща да покрива високите потребности на българските фермери с високачествени и всепризнати марки машини, качествени услуги и резервни части.

ЗЛАТЕКС – 25 години опит в земеделието, продажбата и сервизирането на селскостопанска техника.

По материали на Златекс