По пътя към успешното земеделие


„Агро път-2011“ ООД  е фирма специализирана в продажба  и сервиз на земеделска техника в територията на Североизточна България. Фирмата и нейният сервиз са основани през 2011 г. от инж. Павлин Пасев, уважаван експерт в областта на агротехниката, в съдружие със съпругата му.

Продуктовата гама е прецизна селекция от качествени и доказали се във времето марки агромашини, задоволявайки нуждите на съвременния фермер. Част от тях са: трактори и инвентар Kubota, трактори Steyr, прикачен инвентар Lemken, сеялки за пролетни и есенни култури Мatermacc и Pneusej, сеялки за директна сеитба TUME, самоходни пръскачки Matrot, пръскачки Тоselli, продълбочители и ремаркета Jympa и др.

Фирмата е със седалище гр. Добрич, разположена на изхода на града в посока гр. Варна, което  дава предимство да се реагира бързо и на място в цяла Добруджа и Североизточна България. Екипът на фирмата се състои от опитни и отговорни специалисти, които непрекъснато се обучават и усъвършенстват, за да посрещнат предизвикателствата на развиващите се технологии.

Амбицията на ‘’Агро път’’ 2011 е да предложи на земеделците здрава, производителна и икономична техника, като към всеки се подхожда индивидуално според неговите нужди и възможности. Фирмата не само продава техника, а и предлага решение на проблемите и начини за повишаване на ефективността на селскостопанските дейности.

По материали на Агро път