Български производител на ремаркета и надстройки


Фирма „Българско Машиностроене Добрич – БМД” АД предлага широко разнообразие от изделия с приложение в земеделието. Голяма част от нашите ремаркета и надстройки са иновативни и специално разработени продукти, предназначени да задоволяват нуждите на непрекъснато развиващото се селско стопанство.

През изминалата година БМД АД участва в редица изложения и мероприятия, където презентира своята продукция и намери множество клиенти и приятели сред производителите в различните сектори на селското стопанство. Голям е интересът към специализираните изделия, като ремаркето за лавандула, ремарке и сменяеми надстройки за подвижно пчеларство, зърновозни надстройки и ремаркета и други.

Сред най-новите и успешни изделия на БМД АД е многофункционалното ремарке с маса 8 тона, тип „сменяема надстройка”. Ремаркето се тегли от трактор с мощност 47 к.с., със скорост до 40 км/час. Концепцията „сменяема надстройка” предвижда с едно ремарке в стопанството да се изпълняват различни дейности, като възможните надстройки за куплиране с ремаркето са както следва: Надстройка за подвижно пчеларство за 48 броя десетрамкови кошера – на 4 реда по 12 кошера, с изтеглящи се в двете посоки средни редове; Бордова надстройка за транспорт на палетизирани товари и селскостопанска техника; Специализирана надстройка за транспорт на бали; Надстройка зърновоз със задно разтоварване.

В отговор на актуалните потребности на природозащитните организации, БМД АД произвежда и предлага мобилни ветеринарни клиники, подходящи за лечение и обгрижване на животни, независимо от тяхното местоположение. Разнообразната гама от модели на ремаркета-магазини е идеалната възможност да бъде оборудван един фермерски пазар, като за всяка специфична група продукти фирмата предлага и съответният мобилен търговски обект – с оригинален дизайн и подготовка за оборудването му. Към момента отзивите за тези и други изделия на БМД АД са изцяло положителни и те вече се нареждат сред най-търсените продукти.

„Българско Машиностроене Добрич – БМД” АД очаква своите нови и редовни клиенти и през настоящия селскостопански сезон, за да им предложи както утвърдените вече свои продукти, така и напълно нови и иновативни изделия, отговарящи на съвременните нужди на селското стопанство и на индивидуалните потребности на клиентите.

По материали на БМД АД