Абонаментни планове за заместващ комбайн New Holland от официалния вносител ИНТЕРАГРИ България


Гарантирайте вашата сигурност и спокойствие по време на жътва с абонаментните планове на ИНТЕРАГРИ България СТАНДАРТ и ПРЕМИУМ.

От днес ИНТЕРАГРИ добавя още една услуга  в своето портфолио, с която гарантира спокойствието и сигурността на клиентите си по време на натоварения жътвен сезон –  абонаментни планове за заместващ комбайн по време на жътва. Клиентите могат да избират между 2 пакета от услуги – Стандарт и Премиум, които им осигуряват спокойна работа и гарантирана сигурност, че реколтата ще бъде прибрана качествено и навреме.

CR8_80_Revelation_Tier4B_17_100

Със стартовия пакет услуги, включени в абонаментния план Стандарт, клиентът гарантирано ще получи заместваща машина, в случай че проблемът не е отстранен до 48 ч. от диагностицирането му. След изчерпване на абонамента, таксата се приспада от цената на услугата за първите 4 дни, а клиентът получава 10% отстъпка от стандартния наем на комбайн, като ползва гарантиран приоритет.

В допълнение, с пакет Премиум, абонатите на услугата получават отстъпка до 90% от транспортните разходи, в зависимост от местонахождението на заместващата машина и базата на клиента. В пакета са включени и Автокаско, Гражданска отговорност, разрешителни ГДНП, АПИ, в случай на необходимост за съответната машина.

zamestvasht kombain

Абонирайте се още сега, запазете своето предимство за предстоящата жътва. Обадете се на тел. 0700 46 666.

ИНТЕРАГРИ България АД е единствен официален вносител на марките самоходна и прикачна земеделска техника NEW HOLLAND, KINZE, BEDNAR и AGROJET за страната, като представлява още RAUCH, SOLA, KERNER, PROVITIS, BRAUN, FARMTECH, HAWE и др. Компанията разполага със собствени търговско-сервизни комплекси на територията на цялата страна и предлага цялостно продажбено и следпродажбено обслужване с интегрирани решения за земеделеието в България. За повече информация и контакти www.interagri.bg и тел. 0700 46 666.