Пореден успех за Екофол АД


В продължение на успешното развитие през годините водещият производител на течни торове за земеделието Екофол АД през 2015 г. разработи и изгради цех за производство на AdBlue®.

Спазвайки своята утвърдена практика на контрол на качеството, бързи доставки и репутация след своите клиенти, Екофол АД увеличава обема на продажби на AdBlue® всяка година. През 2018 г. бяха реализирани продажби от над 1 500 000 литра, които дружеството си бе поставило за цел през тази година.

Продажбите нарастват поради безупречното качество и надеждност на продукта. Очакванията на Екофол АД са през следващите години да има увеличение и на цялостното потребление на AdBlue® в България поради системното подновяване на авто- и техно-парка, както и увеличаващата се отговорност към екологичното равновесие и чистия въздух. Това напълно отговаря на тенденцията в цяла Европа за минимизиране на вредните емисии от дизеловите двигатели.

От началото на 2017 г. Екофол АД произвежда AdBlue® под лиценз, издаден от VDA (Асоциация на германската автомобилна индустрия) и в партньорство с италианската компания Bluebasic Srl. и вече е сред водещите български производители на AdBlue®.

AdBlue® е течен реагент, използван за пречистване на изгорелите газове на дизеловите двигатели. Той отговаря на качеството на стандарт ISO 22241 за производство и параметри на продукта. Подходящ е за всички дизелови двигатели, снабдени със система за селективна каталитична редукция (SCR system) – автомобили, камиони, строителна техника, земеделска техника, кораби и дори котли на дизелово гориво. Той помага за спазване на критериите и стандартите на вредни емисии Euro 5 и Euro 6.

Всяка партида AdBlue® by Ecofol преминава през тристранен контрол на качеството, гарантиращ 100% спазени параметри и с всяка доставка клиентите получават сертификат за качество и лист за безопасност на продукта.

Екофол АД доставя AdBlue® by Ecofol в 3 л и 10 л туби, IBC контейнери от 1000 л, а за по-големи количества се предлага доставка с камион-цистерна, при конкурентни условия и бързи доставки.

За поръчка: +359 883 500 500, order@ecofol.com, www.ecofol.com.

По материали на Екофол