Широката гама от хедери GERINGHOFF предоставя възможност на комбайните от MASSEY FERGUSON да жънат всякакви полски култури


MASSEY FERGUSON – световно известна марка на корпорацията AGCO – са горди да оповестят, че пълната гама на хедери от Geringhoff вече се предлагат за работа с гамата от комбайни произвеждани от тази марка. Горното е в резултат на сключено споразумение за сътрудничество между компаниите AGCO и Geringhoff.

TFR 40_ IDEAL 10 _7_176181

„Geringhoff са широкоизвестни като водеща фирма в проектирането и производството на технологии за хедерни приспособления“, сподели Тиери ЛОТ, вицепрезидент и изпълнителен директор на MASSEY FERGUSON за Европа и Близкия Изток. „Тяхното широко портфолио от продукти обхваща широка гама от хедери, което ги прави отличен партньор за клиентите на MASSEY FERGUSON и техните комбайни, които жънат най‐разнообразни култури по целия свят.“

DCIM100MEDIADJI_0349.JPG

Тези нови хедери допълват съществуващата гама от хедери на MASSEY FERGUSON – Free Flow, Power Flow и Super Flow, както и гамата за жътва на царевица – Corn Flow. С това ново сътрудничество, клиентите на комбайните MASSEY FERGUSON сега ще могат да поръчват хедери Geringhoff директно от своя дилър.

Разнообразната гама от хедери на Geringhoff проектирани и произведени конкретно за жътва на култури като слънчоглед и царевица, които са снабдени (или не) със сечки да растителния остатък. Герванският производител предлага така също гъвкави Draper хедери, както и сгъваеми хедери за житни култури, с фиксирани или разтегаеми режещи конструкции.

„От гледна точка на производителност и капацитет, продуктите на Geringhoff са перфектна добавка към гамата от комбайни на MASSEY FERGUSON, в стремежа да предоставим максимална производителност и степен на удовлетвореност на нашите клиенти“ допълни Тиери ЛОТ.

Brian Leoffler Patriot RotaDisc-4483_MidnightHarvest_176178

Новото сътрудничество ще даде също резултат в развитието на нови продукти и технологии в областта на зърноприбиращата техника, които да способстват за подобряване на ефективността и производителността на фермерите по света.

По материали на Варекс