Трактори серия T5 Auto Command


New Holland Agriculture разширява серията T5 с новата серия T5 Auto Command™, която се отличава с всепризнатата непрекъснато променлива трансмисия. Новите модели трактори предлагат най-доброто в класа си пространство в кабината и максимален комфорт, което води до превъзходно удоволствие от шофирането, съчетано с водещите в индустрията характеристики и мощност.

Новият трактор T5 Auto Command™ предлага идеални характеристики за по-голяма гъвкавост при експлоатацията на пасищата, обработваемо земеделие, транспорт, култивиране и общинска работа. Шон Ленън, ръководител на продуктовата линия на тракторите, казва: „Новият T5 Auto Command™ е идеален за смесени ферми, средни предприятия за производство на млечни продукти и професионални ферми, където работата на товарача е ключова. Новата гама се грижи за тези, които се нуждаят от много маневрени и гъвкави трактори, предназначени за работа с високо ВОМ, като косене, балиране, лека обработка, подготовка на почвата и транспорт.“ Серията T5 Auto Command бе отличена от журито на конкурса за техническа иновация на международното изложение EIMA, което специално оцени иновативната система за последваща обработка на отработените газове през целия живот.
Безпроблемна производителност с всепризнатата технология за непрекъснато променяне на Auto Command™

Многокомпонентната трансмисия Auto Command с многобройни награди осигурява многофункционална производителност на Т5 в тези работни места, където точните скорости са критични. Тристепенната настройка за ускорение и забавяне перфектно съответства на изпълнението на всяка задача: меката настройка е за леки промени в посоката, перфектна по време на високоскоростен транспорт или при работа на хлъзгави повърхности, стандартната настройка за нормални полеви дейности и супер бързата агресивна настройка гарантират близо до моментални промени в посоката. Изключителната маневреност, заедно с плавното превключване на совалката, правят тракторът T5 Auto Command идеален за работа с товарач.

Водеща мощ в индустрията и чиста работа с новия FPT NEF двигател на етап V и технологията ECO Blue™ HI-eSCR2 етап V

Добре доказалият се четирицилиндров 4.5-литров двигател на NEF, разработен от FPT Industrial, осигурява мощни характеристики, с максимална мощност от 110 до 140 к.с. – до 20 к.с. повече от сегашния модел T5.120 Electro Command™. T5 Auto Command отговаря на стандартите за емисии Stage V с двигателя NEF и новата технология Hi-ESCR2, разработена от FPT Industrial. Тази иновативна система за последваща обработка е решение, което не изисква поддръжка, намалява експлоатационните разходи и е пакетирано под капака, което позволява максимална видимост. Компактните му размери, липсата на EGR и простото оформление придават изключителна надеждност.

Най-доброто в класа си пространство в кабината, комфорт и видимост с превъзходна ергономичност в кабината Horizon™

T5 Auto Command предлага най-добрата среда на оператора в своя клас с водещата в индустрията кабина Horizon™. Безпрецедентното усещане за пространство, забележително ниските нива на шума в кабината, превъзходната ергономичност, напредналите и интуитивни характеристики на подлакътника SideWinder™ позволяват на новите модели да предлагат изключителен комфорт при работа. Най-добрата в класа си видимост, осигурена от предния екран с единични части и обширните остъклени площи, допълнително се засилва от увеличените огледала с регулируема горна част, които предлагат най-добрата възможна гледка към пътя при високоскоростния транспорт.

Версия Blue Power за максимално изживяване в комфорта и ексклузивните функции

Серията T5 Auto Command ще се предлага в 4 модела. За тези, които търсят най-добрия комфорт и ексклузивните характеристики, най-високооцененият модел T5.140 ще се предлага във версия Blue Power. Той се присъединява към семейство Blue Power, което се превърна в синоним на максимален комфорт, съвременни технологии и привлекателен дизайн.

По материали на Интерагри България