Специализирана техника за земеделието


Инженеринг, проектиране, производство и ремонт на специализирана земеделска техника

Фирма „Българско машиностроене Добрич – БМД” АД предлага на селскостопанските производители нови изделия от различен клас и с различно предназначение, разработени специално за наложилите се в последно време  нетрадиционни досега производства на земеделски култури.

Интерес към новите продукти на БМД АД проявяват зърнопроизводители,  производители на грозде, на лавандула, на маточина, на плодове и зеленчуци и други. Изделията са специално конструирани и приложими както при сеитбата, беритбата и отглеждането, така и при транспортирането и преработката на селскостопанската продукция.

Основните продукти на фирмата са: транспортни средства за превоз на зърно (самосвални надстройки и ремаркета с двустранно и тристранно разтоварване) – високообемни до 40 м3 селскостопански ремаркета-платформи и автомобилни композиции за извозване на бали; повдигащи платформи за овощарство; транспортни средства за превоз на живи животни; ремаркета и сменяеми надстройки за подвижно пчеларство – с капацитет от 10 до 48-десетрамкови кошера; ремаркета за лавандула и други.

Наред с тях БМД АД предлага и богата гама от ремаркета-фургони тип „магазин” и тип „офис”, които намират широко приложение при производството, търговията със селскостопанска продукция и провеждането на фермерски пазари. Многообразието от функционалност и дизайн напълно задоволява потребностите на фермерите и допринася за повишаване на ефективността и удобството в селскостопанската им дейност.

Сред най-търсените продукти от тази гама са: ремарке-фургон за добив на мед; ремарке тип „открита сергия” за търговия с плодове, зеленчуци и други селскостопански реколти; ремарке-фургон тип „магазин” – за търговия с пакетирани селскостопански продукти; ремарке-фургон тип „заведение за бързо хранене” – за приготвяне и продажба на обработени селскостопански продукти; ремарке-фургон тип „мобилен офис”; ремарке-фургон за отдих и охрана и други. Ремаркетата са със стабилна конструкция и термоизолирани фургони, имат ел. инсталация, вътрешно осветление и евробукса за 220 V. В зависимост от предназначението и функционалността си, фургоните могат да бъдат с различна дължина от 3 до 7 метра и с един или повече отваряеми капаци или прозорци.

Благодарение на висококвалифицирания инженерен екип „Българско машиностроене Добрич – БМД” АД успешно работи по нови проекти, отговарящи на специфичните изисквания на своите клиенти и в същото време им предлага дооборудване, реконструкция и ремонт на всякакъв вид селскостопанска транспортна техника, ремонт и рециклиране на селскостопански ремаркета и надстройки, зърновози, фуражовози, превозни средства за транспортиране на живи животни и други.

Верен на принципа „Без механизация няма модерно селско стопанство” екипът на компанията е готов да отговори на всяко питане от страна на своите клиенти и да им предложи най-точното решение.

По материали на БМД АД