Роуд-шоу на трактори John Deere в България


На 19 и 21 април в базите на Мегатрон в Стара Загора и Плевен се състояха първите две събития от роуд-шоуто на трактори John Deere в България, които са част от Европейското турне DEERE TOUR 2016. И двете събития преминаха при изключителен интерес от страна на земеделските производители, които се възползваха от възможността да управляват най-новите модели трактори John Deere и сами да се уверят в отличното представяне на автоматичните трансмисии при транспорт с ремарке или при работа в полето с прикачен инвентар.

Тестовото шофиране в Стара Загора беше организирано на пистата на летището, а тракторите John Deere, които непрекъснато сменяха своите оператори, бяха модели 6195М, 7230R и 8370R, теглещи зърнено-шнекови ремаркета Perard и самотоварещо се ремарке за бали Anderson. Настоящите и бъдещи клиенти на Мегатрон, които ги управляваха не спестиха суперлативите си за автоматичните трансмисии, защото бяха впечатлени от гладкото превключване на предавките.

В базата на Мегатрон в Плевен, тест-драйвът се проведе в демонстрационното поле на компанията с трактор 8370R, агрегатиран с продълбочител Terraland със 7 тела и трактор 6195M, оборудван с дискова брана Kuhn Optimer 5003. Всички фермери, участвали в тестовото шофиране, изказаха своите позитивни впечатления за представянето на автоматичните трансмисии на тракторите, теглещи тежък прикачен инвентар.

И двете събития продължиха в базите на Мегатрон, където след кратки презентации на най-новите технологии, използвани в земеделското машиностроене и интелигентните решения, фермерите наблюдаваха интересен тест, измерващ теглителната сила на трактор 8370R, който до сега не бе правен в България. Резултатите от теста, направен първо в Небраска, а сега и пред българските земеделци, са повече от впечатляващи, защото трактор John Deere 8370R поставя световен рекорд за най-висока теглителна мощност сред тракторите от този клас – 253 кВт или 328 к. с. В това се увериха с очите си и всички фермери дошли на демонстрациите на Мегатрон в Стара Загора и Плевен, където 8370R отново закова рекордните 253 кВт.

Отличното представяне на машините, както на тест-драйва, така и на теста за измерване на най-висока теглителна мощност, е поредното доказателство, че John Deere показва резултати в реални условия и смело застава зад мотото на Европейското си турне: „Лидерът е само един“! … А стотиците фермери, които дойдоха на събитията в базите на Мегатрон се увериха в това с очите си.

Екипът на Мегатрон изказва благодарност на всички земеделски производители, които отделиха от ценното си време и присъстваха на събитията DEERE TOUR 2016!

По материали на Мегатрон