„Примавет-София” ООД с грижа за пчелите и пчеларите


„Примавет-София” ООД е световнопризната производствена компания, създадена през 1993 г. с дейност, насочена в проучване, разработка, производство и търговия на ветеринарномедицински продукти, допълващи комбинирани фуражи за пчели, почистващи продукти за пчелни кошери и др.

Стратегията на фирмата има за цел: КАЧЕСТВО, БЕЗОПАСНОСТ И ЕФИКАСНОСТ НА ПРОДУКТИТЕ.

Медоносните пчели са от съществено значение за опрашването на растенията. Високите загуби на пчелни семейства през последните десетилетия будят голяма тревога. Само през зимата на 2017/2018 г. броят на пчелните семейства в Европа е намалял средно със 16% и близо 40,2% от медоносните пчелни колонии в САЩ са загинали. Най-голямата заплаха за здравето на пчелите е акарът Varroa, паразит, който снижава имунитета на пчелите и разпространява бактерии и вируси.

Ветеринарномедицинските продукти за пчели на „Примавет–София” ООД са иновативни с доказани качества, висока ефективност, лесни за прилагане и дозиране, пестят време и средства на пчеларите.

С цел постоянно обновяване, подобряване и популяризиране на своите продукти и услуги, фирмата стриктно следи за нуждите и потребностите на клиентите си, проучва международните тенденции в борбата с болестите по пчелите, извършва диагностика, предписва лечение, информира и консултира.

На вашето внимание представяме продуктовото портфолио за пчели на „Примавет-София“ ООД

Продукти за борба с вароатозата по пчелните семейства: Варостоп, Екостоп,  СетОйл КЕМ9,  Тимол, Оксалова киселина, Мравчена киселина и Евкалиптово масло;

Продукти за борба с нозематозата по пчелните семейства: Нозестат и ВитаФийд Голд;

Почистващи продукти: ФилоВар и ФилоТрин за почистване на кошери и всички части на кошерите, рамки, оборудване и инструменти, пчеларско облекло и др.; НозеСтоп за почистване дъната на кошерите; В401 против восъчните молци и Стартовит за силни пчелни семейства.

Повече информация за продуктите на фирмата може да намерите на: Web site: www.primavet.com; Facebook page: www.facebook.com/primavetsofialtd.

По материали на „Примавет – София”