ПРИКАЧНА ТЕХНИКА ОТ ИНТЕРАГРИ – ИЗГОДНО И НАВРЕМЕ


До края на октомври вземете прикачна техника от Интерагри България на предсезонни цени, сега и на лизинг!

Съвременната земеделска техника отговаря на няколко основни изисквания от пазара: висока ефективност, повече и по-качествена продукция, по-малко разходи. Времето за подготовка преди започването на сезона трябва да се използва пълноценно, като изборът на високо качествена, надеждна и съвременна прикачната техника е от изключително важно значение. В отговор на очакванията на фермерите, един от лидерите на пазара на земеделска техника в страната, Интерагри България предлага гъвкави възможности за финансиране и специални предсезонни цени на ключови модели прикачна техника от портфолиото си.
Създадената през 1965 г. компания KINZE, известен производител на сеялки за точна сеитба, съществува на източноевропейския пазар от 40 години и заема 2-ро място на пазара за сеялки в САЩ. От десетилетия името на KINZE и у нас се свързва с доказани високо качество и прецизност. Директните сеялки на KINZE са лидери в производителността, с най-високата точност на сеитба (до 99%), при висока скорост над 15 км/ч. Сеялките на KINZE са лесни за употреба и гарантират ненадминато качество на сеитбата. Само до края на октомври, официалният вносител на KINZE в страната Интерагри България предлага 6, 8 или 12-редови директни сеялки KINZE на преференциални предсезонни цени. Можете да закупите сеялката, от която имате нужда и с гъвкави условия за финансиране до 5 години, с 0,9% годишен лихвен процент.
За перфектна подготовка на почвата само с едно минаване, Интерагри предлага предсеитбен култиватор BEDNAR SWIFTER SO_F на специална предсезонна цена, както и с възможност за финансиране до 5 години, с 0,9% годишен лихвен процент. BEDNAR е добре наложена чешка марка на почвообработваща техника, изкючително добре приета на родния пазар, чийто единствен официален вносител за страната е Интерагри България. SWIFTЕR SO_F на BEDNAR е опростен и лек предсеитбен култиватор, който комбинира 7 работни операции в едно минаване с грижа за вашите спестявания при почвообработките. Има валяк Crosskill, който гарантира по-добър раздробяващ ефект. Почвата със SWIFTER SO_F е с перфектно структуриран, изравнен и хомогенизиран профил. За още по-голяма прецизност, култиваторът има и GPS управление – без колебания в движението на трактора. Машината е приложима както в стопанства, използващи конвенционални методи, така и при технологии с ограничена обработка на земята. Конструкцията позволява бърза смяна на вътрешните работни секции. С всичко това BEDNAR гарантира ниски разходи и висока производителност с по-висока работна скорост, за да направи бизнеса ви рентабилен и високо ефективен.
Пълната продуктова гама наприкачна техника можете да намерите в каталога на вносителя за страната – Интерагри България. До края на годината можете да се възползвате от гъвкави условия за финансиране на покупка на прикачна техника до 5 години с 0,9% годишен лихвен процент. Като част от стратегията си, компанията предлага изгодни пакетни предложения на прикачна техника с трактори New Holland, изготвени спрямо индивидуалните клиентски нужди. Допълнителна информация можете да намерите на тел. 0700 46 666 и www.interagri.bg.