Откриват се изложенията, посветени на хранително-вкусовия и ритейл сектора в Интер Екпсо Център


От 6 ноември до събота (9 ноември), в Интер Експо Център ще се проведат изложенията, посветени на хранително-вкусовия и ритейл сектора, МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и #RETAIL SHOW.

Десислава Танева, министър на земеделието, храните и горите, ще вземе участие в церемонията по официално откриване. Тя ще се състои в сряда, 6 ноември, от 14.00 часа в централното фоайе на Интер Експо Център.

Шестте изложения ангажират целия изложбен и конгресен капацитет на Интер Експо Център. С колективно участие се включват посолството на САЩ, Италия, Русия, Сърбия и Ливан. Сред индивидуалните участници откриваме фирми от Австрия, Турция, Гърция, Холандия, Финландия, Полша, Румъния, Армения, Унгария.

През тази година за първи път ще се проведе #RETAIL SHOW. Новата платформа за събития, „Сетива без граници“, бизнес посещения от няколко континента, майсторски дегустационни класове, над 5 тона шоколад, по-богата съпътстваща програма и още много, ще открият присъстващите в изложбените и конгресните зали на Интер Експо Център.

Допълнителна информация за МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и #RETAIL SHOW ще откриете ТУК.

От 6 до 8 ноември вратите на Интер Експо Център ще бъдат отворени за посетители между 09.30 до 18.30 часа, а в събота, 9 ноември – от 09.30 до 16.00 часа.