Организират конкурс за рисунка на тема „Водата и изменението на климата”


По повод 22 март „Световен ден на водата” и професионален празник на „Напоителни системи” ЕАД, Дружеството организира традиционния си конкурс за рисунка. Тази година темата е  „Водата и изменението на климата”.

Участниците са разделени в две възрастови категории до 12 години и от 13 до 19 години. Конкурсът е на териториален принцип и се организира от клоновете на дружеството: Клон „София” – гр. София, Клон „Тополница” – гр. Пазарджик, Клон „Марица” – гр. Пловдив, Клон „Шумен” – гр. Шумен, Клон „Мизия” – гр. Враца, Клон „Средна Тунджа” – гр. Сливен, Клон „Черно море” – гр. Варна, Клон „Хасково” – гр. Хасково, Клон „Среден Дунав” – гр. Плевен и Клон „Долен Дунав“ – гр. Русе.  Няма ограничения относно техниката на изработка на рисунките. Задължително изискване е да са свързани с темата на конкурса. Всеки желаещ може да участва само с една творба. Специално сформирани комисии на териториален принцип ще оценят и класират трите най-добри творби във всяка от двете възрастовите категории. Крайният срок за подаване на работите е 20.03.2020 г.

Победителите в конкурса ще получат почетни плакети и награди, с помощта на които ще продължат да развиват своя талант в областта на изкуството.

Във връзка с препоръките на здравните власти в Република България да не се организират масови мероприятия, заради опасност от разпространение на коронавирус, тази година „Напоителни системи“ ЕАД няма да организира празненства по повод Световния ден на водата.

Победителите в конкурса ще получат своите награди с куриер.

Имената на всички призьори ще бъдат обявени на сайта на „Напоителни системи“ ЕАД.

Най-добрите рисунки ще бъдат използвани в календара на „Напоителни системи” ЕАД за 2021 г.