Обновената серия трактори T7 на New Holland – революционни иновация и мощ


Сега само от 99 лв. на ден от Интерагри България

Време е за тежки обработки, готови ли сте? New Holland ще ви изненада със сериите големи трактори Т7, отличаващи се с висока мощност, голяма товароподемност, многофункционалност и технологична иновативност, готови да отговорят на всяко специфично изискване. Истински технологични шедьоври, машините се предлагат от единствения официален вносител на New Holland за страната Интерагри България.

Многофункционалните трактори T7 са обновени, а списъкът с подобренията е впечатляващ. New Holland Т7 е с най-висока степен на очистване на вредните емисии, благодарение на STAGE 5 и технологията ECOBlue™ Hi-еSCR2, с премиум LED светлини, осветяващи до 360°, Intelli View IV монитор в стандартния пакет, подобрена трансмисия, повишени мощност и товароподемност. И списъкът не свършва дотук!

Истински иноватори в своя клас, Т7 се отличават с редица технологични нововъведения, за да улеснят и оптимизират ежедневната работа. В големия и мощностен сегмент на New Holland, тракторите Т7 притежават усилени мостове, предвидени за голямо натоварване и премиум АBS антиблокираща спирачна система, гаранция за пълно спиране по най-бързия и безопасен начин. Всичко това осигурява изключителна бързина и ефективност при малък радиус на завой.

Специалното окачване на предния мост Terraglide е още една от иновациите на New Holland, която омекотява возенето и повишава контрола. Препоръчва се за дейности, които включват земеделски операции при висока работна скорост и транспорт на по-дълги разстояния. В комбинация с двустепенната автоматична система за окачване на кабината Comfort Ride и седалката с въздушно окачване комфортът за оператора е гарантиран.

Дългата база на серията – New Holland T7 HD са с най-добрите в класа преден и заден BOM. Четирискоростният заден ВОМ, включващ всички възможни скорости, подобрява ефективността във всички операции с прикачен инвентар. За пръв път в индустрията, новите Т7HD разполагат с уникален двускоростен преден ВОМ. Новата възможна скорост на предния ВОМ – 1 000 Есо се постига при 1 585 rpm на двигателя, което гарантира по-малък разход на гориво. Изборът на скорост на ВОМ се осъществява по електронен път от кабината за по-висока производителност и комфорт. Увеличената товароподемност на задният навес достигаща до впечатляващите 11 058 кг. и увеличения капацитет на хидравликата от 221 л./мин. дават възможност за използване на всякакъв вид прикачен инвентар.

Със сигурност няма по-комфортно място на полето от кабината на новите Т7 Heavy Duty. Като за начало нивото на шум в кабината е редуцирано до едва 69 децибела. Най-тихата кабина в индустрията! В добавка към това, операторът може да разчита на висок клас, луксозна седалка AutoComfort™ с активно окачване, отопление и обдухване. Освен това операторът е предпазен от ежедневните вибрации и дискомфорт благодарение на новото окачване на предния мост Terraglide™, предвидено за усилено натоварване и специалното окачване на кабината Comfort Ride™.

T7_315_Autocommand_HD_StageV_15_G_006

Сред другите водещи преимущества на New Holland T7 HD е изключително малкият радиус на завиване. Спецификите на конструкцията на машината и липсата на двигателна рамка оставят на гумите достатъчно пространство за завиване. Ъгълът на завиване на T7 HD е 55°. В допълнение операторът може да следи налягането на гумите в реално време на IntelliView IV™ монитора, спрямо оптималните стойности за операцията, която извършвате. Това улеснява работата и оптимизира резултатите и оперативните разходи.

T7_195S_Tier4B_18_013.eps

До юни стартовият модел на трактор от серията Т7 е на цени от 99 лв. на ден, предлагана ексклузивно от единствения официален вносител на New Holland за страната – Интерагри България. Пълната гама трактори New Holland ще намерите в 12-те продажбено-сервизни комплекси на Интерагри България на територията на страната. Тракторите се предлагат с 5-годишна удължена гаранция и изгодни лизингови условия. С цел удовлетворяване на всяка индивидуална нужда, компанията предлага и специални пакетни предложения на трактор с прикачна техника по избор. Попитайте за вашето специално предложение вашия регионален представител или се обадете на националния телефон на компанията на 0700 46 666.

По материали на Интерагри България