Обикаляме Екватора за 4 дни със „Сетива без граници“


Шеф Ради Стамболов и Pastry Academy създават шоколадови магии в събитието със сладко име „Запечатано с шоколад“

Вкус на шоколад, аромат на кафе и завладяваща обиколка около Екватора за четири дни. Ако всичко това Ви се струва невъзможно, предстои да променим мнението Ви. Или поне ще опитаме…

Намираме се в Интер Експо Център. Влезли сме през вратите на „Сетива без граници“. Това е вдъхновяващата платформа за събития, която от 4 до 7 ноември разгръща потенциала си в рамките на Международните хранителни изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК И САЛОН НА ВИНОТО.

Сетива без граници: „Около Екватора за 4 дни“. Платформата за събития поставя през тази година изключителен акцент върху кафето и шоколада. През всички изложбени дни в Сетива без граници, в Зала 5, ще сме свидетели на майсторски класове и презентации на различни видове кафе. Посетителите ще могат да дегустират кафето по един нов начин. Кафеени (шоколадови) зърна посипани със съответния тип смляно кафе, довеждат усещанията в друго измерение!

МайсторскиЯТ клас

Днешният ден е още по-специален. Шеф Ради Стамболов и Pastry Academy ще проведат майсторски клас с Food и lifestyle блогъри за изделия, изработени от шоколад.

Допълнителна информация за изложенията, посветени на хранително-вкусовата промишленост МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК И САЛОН НА ВИНОТО, ще откриете на food-exhibitions.bg.

Вратите са отворени за посетители, както следва:

4-6 ноември – 09.30-18.30 часа

7 ноември – 09.30 – 16.00 часа.