НАЗ поставя началото на серия уебинари за българското земеделие


Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) има удоволствието да ви покани на серия от уебинари „Земеделие 2021“.

В първото онлайн събитие събираме опита на растителната защита със силата на най-съвременната селскостопанска техника.

Кога?

  • 18 февруари 2021 година
  • 10:00 часа (регистрацията започва от 09:30 ч.)
  • Онлайн платформа: Webex

В първия панел екипът на Corteva Agriscienceще представи най-доброто от портфолиото си в областта на семената и растителната защита.

Във втората част на уебинара земеделските производители ще получат актуална информация за предлаганите услуги от Мегатрон ЕАД.

Първият панел ще се води от Иван Дражев – маркетинг мениджър и Георги Герджиков – мениджър ключови клиенти в Corteva Agriscience. Те ще представят презентация на тема „За българските земеделци – най-доброто от CORTEVA AGRISCIENCE”.

Гост във втория панел ще бъде Георги Панчев – Търговски мениджър земеделска, градинска и голф техника в Мегатрон ЕАД. Компанията ще представи лекция на тема: Прецизно земеделие и интелигентни технологии – ползи от дигитализацията и изкуствения интелект.

Corteva Agriscience, отдел земеделие при Dow DuPont, е единствената голяма научна компания, изцяло посветена на селското стопанство. Съчетавайки силните страни на DuPont Pioneer, DuPont растителна защита и Dow AgroSciences, използваме най-ярките умове и опит в селското стопанско, придобити в продължение на два века научни постижения.

Мегатрон ЕАД е основана през 1998 г. и е официален представител в България на водещи световни производители – John Deere, KUHN, Doosan, Bobcat. С 23 години зад гърба си, компанията продължава да бъде лидер в продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на висококачествена земеделска, строителна, горска, голф и градинска техника. За удобство на клиентите си Мегатрон разполага с 11 търговско-сервизни представителства и магазини в София, Монтана, Плевен, Русе, Силистра, Добрич, Търговище, Бургас, Ямбол, Стара Загора и Пловдив. Мотото на компанията е „Близо до вас“.