Международна научна конференция „Опазване на почвите и водите”


От 30 август до 2 септември в хотел „Атлантис”, кв. Сарафово, Бургас ще се проведе Международна научна конференция „Опазване на почвите и водите”, чийто организатор е Научно-техническият съюз по машиностроене.

Опазването на природните ресурси е най-важният въпрос пред човечеството. Учените от цял свят са призвани да дадат своя принос за запазване на природното богатство и доброто на човечеството. Опазването на почвите и водите чрез развитието на науката и технологиите се превръща в приоритет и мотивиращ фактор в живота на много хора и цели общества.

Целта на конференцията е да бъде място за среща на учените от различните страни, които да представят резултатите от своите изследвания, да поделят научните си достижения и идеи, да дискутират и предлагат решения за поддържането на баланс и хармония между обществото и природата. Конференцията ще даде възможност за нови познанства и приятелства, а това поражда и нови идеи.

Програмата на конференцията ще даде възможност за почивка, развлечения и запознаване с културните, исторически и природни забележителности на черноморското крайбрежие.

ЗТ