Мега демонстрация на Интерагри


Събитието, което се проведе на 29 юни в с. Плодовитово, в района на Стара Загора, се превърна в едно от най-успешните за фирма „Интерагри” и обсъждани с голям интерес от земеделската общност.

Фермерите имаха възможността да се включат в демонстрацията чрез три тематични направления – трактори, комбайни и прикачен инвентар. Всички присъстващи проявиха интерес към специализираните презентации и възможността за тест драйв на трактори New Holland до 400 к.с. и прикачен инвентар.

За първи път в България бе представена демо жътва на световния рекордьор, комбайнът New Holland CR 10.90. Очистващата му система е двуроторна с патентована TwinRotor технология. New Holland CR 10.90 е единственият комбайн в света от клас 10, както и най-мощният с 653 к. с. Има най-големият бункер в индустрията – 14 500 л. Рекордът му е поставен в Англия – CR 10.90 събира близо 800 тона пшеница само за 8 часа, със среден капацитет 110 т на час.

Всички правоспособни присъстващи на демонстрацията имаха възможността лично да се качат и подкарат тази уникална машина.

По време на Мега демонстрацията Интерагри България изненада фермерите и с ексклузивни цени и условия на представената нова техника, от които някои присъстващи се възползваха още на място и закупиха нужната им техника.

За в бъдеще валидни остават другите специални промоционални програми на официалния вносител: „Първо жънеш, после плащаш“ – за комбайните на New Holland, с изгодна годишна лихва и до една година гратисен период преди първоначална вноска. Тази програма дава възможност да се закупи трактор New Holland на преференциална цена, с подсигурен безплатен сервиз и резервни части на половин цена за срок до 3 години.

По материали на Интерагри