Мегатрон с нов сервиз в Стара Загора

Мегатрон с нов сервиз в Стара Загора


P1200635

Мегатрон ЕАД е официален представител за България на лидера в производството и продажбата на земеделска техника, американската компания   John Deere, както и на водещите световни фирми– Bobcat, Doosan Infracor, Kuhn  и Bednar.

Компанията разполага със седем търговско-сервизни бази в София, Плевен, Русе, Добрич, Пловдив и Ямбол.  В тях работят над 120 високо мотивирани специалисти, като над 70 %  са ангажирани  в направлението „Следпродажбено обслужване”. Мегатрон е динамично развиваща се компания с годишен оборот през последните три години над 50 милиона евро. Пазарът на машини е стабилен – продажбите варират  от 230 до 260 комбайна и около 1000 трактора годишно. Компанията прави сериозни инвестиции в реновирането на съществуващите търговско-сервизни центрове и в създаването на нови.

Мегатрон откри на 11 март 2014 г. в Стара Загора най-големия център в страната за продажба и сервизно обслужване на земеделска, строителна, горска, голф и градинска техника. В новоизградената база са инвестирани 3,2 милиона евро за изграждане, обзавеждане, сервизно оборудване и модерна диагностична апаратура. Сградата е разположена върху 2,700 кв.м., на две нива, с модерен интериор, разполага с просторен и красив шоурум, офиси, голям склад за части, сервизни помещения, позволяващи извършването на ремонт на 10 машини едновременно, добре обзаведена конферентна зала със 120 места, както и зала за спорт и отдих. В момента новият сервизен център се обслужва от 12 души, като компанията продължава разширяването на екипите по продажба и следпродажбено обслужване в цялата страна.

Клиентите на Мегатрон могат да разчитат на качествено сервизно обслужване, благодарение не само на специализираното оборудване и оригинални части, но и на висококвали- фицирания екип от технически специалисти.