Колесен трактор Massey Ferguson MF4700


Като една от най-престижните марки за производство на селскостопанска техника, Massey Ferguson предоставя възможност и решения за всички фермери. Тракторите от сериите MF4700 имат за цел да продължат забележителното представяне на своите предшественици. В тях се съчетават съвременните технологии, комфорт, простота, надежност, качество и лекота в управлението и подръжката на всяка една машина.

Тези трактори са най-новият продукт на фабриката в Бове, Франция и са резултат на значителни усилия и инвестиции от страна на Massey Ferguson и представлява напълно нова серия от модерни, с ясно изразен дизайн трактори.

Тракторите от серията MF4700 са MF4707, MF4708, MF4709. Моделът MF4708 е с 3-цилиндров двигател, последно поколение 3,3 литра AGCO POWER двигател с мощност от 85 к.с. Този двигател се характеризира с надеждност, здравина и икономичност. Специфичният дизайн на двигателя предоставя високи нива на въртящ момент в целия диапазон на работа. Максималния въртящ момент се постига при 1 500 оборота. Моделът  разполагат с изцяло нова синхронизирана скоростна кутия. Броят на предавки са 12 напред и 12 назад. Максималната скорост е 40 км/час.

Комфортът и лекотата при дългата работа е основният акцентът върху работата на тракторите от серията MF4700 като я превръщат в удоволствие.

Варекс е официален дилър за България на: Challenger, Massey Ferguson, Laverda, Great Plains, Lemken, Seppi M, Capello, Gaspardo, Dieci, Gustower и много други.

По материали на Варекс