Интерагри България с нова локация в град Плевен


В стремежа си да стои близо до своите клиенти, една от водещите компании за земеделска техника в страната – ИНТЕРАГРИ България, развива последователно своята мрежа на търговско-сервизна дейност в цялата страна. От месец септември компанията отвори нов търговско-сервизен комплекс в град Плевен.

Интерагри Плевен карта

„Като компания, фокусирана върху клиента, се стремим да предложим добавена стойност към интегрираните решенията за земеделие, които предоставяме на земеделските стопани, така че да отговарят в максимална степен на специфичните им потребности. За да постигнем това, работим непрестанно за разширяване на портфолиото ни чрез стратегически партньорства, непрекъснато усъвършенстване на качеството на услугите, които предлагаме, както и за развитие на нашата търговско-сервизна мрежа, така че да се позоционираме близо до нашите клиенти в цялата страна. Новата ни локация в Плевен е съществена стъпка напред, в стремежа ни да задоволим потребностите на земеделските производители в региона.“, споделя г-н Даниел Минев, изпълнителен директор на ИНТЕРАГРИ България.

Интерагри Плевен   Интерагри - център в Плевен

Новата локация на ИНТЕРАГРИ България разполага с административна част, с приемна за сервиз и резервни части, специализиран сервиз, предназначен да обслужва земеделската техника на представляваните от ИНТЕРАГРИ България марки в страната, както и складови площи за резервни части. Сред изложените машини в новата ни локация са зърнокомбайни New Holland от сериите CR и CX, трактори New Holland от всички основни серии, както и богато разнообразие от прикачна техника с марките, които компанията представлява. На специално оборудвана витрина са изложени и оригинални рекламни материали и умалени модели на трактори и комбайни New Holland, които можете да закупите на преференциални цени.

Новият адрес на ИНТЕРАГРИ България в град Плевен е „Западна индустриална зона“ № 4. Телефон за контакти: 0879 64 65 84

Pleven location

 ИНТЕРАГРИ е единствен официален вносител на земеделска и строителна техника с марката New Holland за страната. С над 120-годишна традиция и доказано технологично превъзходство, като носител на 3 поредни рекорди на „Гинес“, марката New Holland e добре познат и предпочетен бранд за земеделска техника, както в световен мащаб, така и в България. В стремежа си да предоставя качествени комплексни бизнес решения за своите клиенти, компанията представлява още добре познати премиум марки марки за прикачен инвентар – Kinze, Bednar, Agrojet, Rauch, Cochet, Provitis и др.

ИНТЕРАГРИ България се стреми към изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения със своите клиенти, като предлага интегрирани бизнес решения за земеделието с гарантирано висококвалифицирано обслужване в търговско-сервизната си мрежа на територията на цялата страна. За повече информация, посетете страницата на ИНТЕРАГРИ www.interagri.bg или се обадете на националния телефон 0700 46 666.