Интерагри България с нова локация във Враца


ИНТЕРАГРИ България е единствен официален вносител на земеделска и строителна техника с марката New Holland за страната. С над 120-годишна традиция и доказано технологично превъзходство, като носител на 3 поредни рекорди на „Гинес“, марката New Holland e добре познат и предпочетен бранд за земеделска техника, както в световен мащаб, така и в България. В стремежа си да предоставя качествени комплексни бизнес решения за своите клиенти, компанията представлява още добре познати премиум марки марки за прикачен инвентар – Gregoire Besson, Kinze, Agrojet, Rauch, Cochet, Provitis и др.

Интерагри България се стреми към изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения със своите клиенти и партньори, като предлага интегрирани бизнес решения за земеделието с гарантирано висококвалифицирано обслужване в своите 12 собствени продажбено-сервизни комплекси на територията на цялата страна.

С цел непрекъснато усъвършенстване и подобряване качеството на предлаганите от компанията продукти и услуги, от месец март ИНТЕРАГРИ е с нов адрес в гр. Враца, на  ул. „Складова“ 5, тел. 0879 64 64 95. За по-лесна навигация, използвайте линка в Google Maps https://maps.app.goo.gl/Ho68ozoAAz93KBwU9.

По материали на Интерагри България