Иновации в земеделието – 2017 г.


Мотото на вестник „Земеделска техника” е „Вашата връзка с прогреса в земеделието”. Вече 26 години изданието утвърждава тази теза, като информира своите читатели за най-новото, за бъдещето в земеделското производство.

През 2017 г. рубриката за иновации е „Иновации в земеделието – 2017 г.”. Тя е  разширена, има вече 5 категории и обхваща целият производствен цикъл – има информация както за най-новите технологии, осигуряващи ефективно земеделие; за висококачествени семена, за торове, съобразно изискванията на културите; така и за осъществяване на технологии на най-високо ниво с нови високопроизводителни машини.

В рубриката могат да участват всички – създатели, вносители на продукта, но с основно изискване  за участие –  продуктът през 2017 година да се предлага и да се намира на земеделския пазар в България.

С тази концепция вестник „Земеделска техника” си поставя за цел да помогне българските земеделски стопани да са своевременно добре информирани за новостите, които навлизат на земеделския ни пазар. Така те ще изберат и ползват  най-подходящите за отглежданите от тях култури високопродуктивни технологии, семена, торове, препарати и машини. В резултат земеделското им производство ще бъде съвременно, водещо и ще повиши конкурентоспособността си на българския и на международния пазар.

ЗТ