Златекс ООД с нов търговско-сервизен център в Плевен


zlatex

Фирма Златекс ООД официално откри нов търговско-сервизен център в Плевен.

Модерният аграрен център  предлага на фермерите както земеделски машини и професионални консултации, така и качествен сервиз. В него земеделските производители могат да закупят или да ремонтират машини и инвентар с марките Fendt, Rabe, Krone, Hawe, Rauch, Oest, Knohe, Mann и др. През последните години фирма Златекст отбелязва възходящо развитие, подчерта Бернхард Щокер, директор Продажби на Fendt за Централна Европа. Над 1000 машини с тази марка работят по полетата на страната. По време на откриването Красимир Минев, търговски директор на фирмата, запозна присъстващите с историята на Златекс ООД и брандовете, които представлява на българския пазар. Всички партньори получиха плакет за успешна съвместна работа.

Мико Лехиконен, Директор маркетинг във Valtra AGCO, който беше сред гостите на събитието, съобщи, че новият официален вносител на финландските трактори на българския пазар е фирма Златекс. За нас беше огромна чест, че от AGCO ни беше предложено наред с Fendt да представляваме и Valtra. заяви инж. Нецо Минев, Управител на компанията.

По време на  тържеството бяха приети  осем нови членове на  VIP CLUB FENDTASTIC, които ще получат допълнителни отстъпки при покупка на още машини и резервни части, а на тримата нови  купувачи на комбайни бяха връчени ключовете от официалните гости от AGCO Fendt.