За отличен старт на бъдещата Ви реколта


Лебозол България предлага висококачествени течни хранителни разтвори за подхранване на семената при обеззаразяването. Кои са тези продукти и какви са ползите от тях?

Употребата на течни хранителни разтвори за обработка на семената гарантират по-доброто развитие на семената и младите растения. Могат да се прилагат заедно с препаратите за обеззаразяване, без допълнителни разходи за третирането.

Ползите от подхранването са много: повишава се кълняемата енергия, подпомага се дружното поникване, гарантира се по-добро вкореняване на младите растения, в резултат на което се повишава тяхната способност за есенно братене и развитието на корена. Освен това се засилват защитните функции на растението при неблагоприятни условия и се постига равномерно разпределение на пестицидите и хранителните елементи върху повърхността на семето.

Лебозол® България предлага на българския пазар няколко високоефикасни продукта. Един от тях е Лебозол®-Микс за третиране на семена – течна смес на тор от микроелементи с мед, манган, цинк и азот. Прилага се в доза 2-3 литра на тон посевен материал. Продуктът осигурява микроелементи за началното развитие на посева, равномерно бързо поникване, по-добро развитие на корените, добра студоустойчивост и по-висок добив на зърно.

И още предложения от немския производител Лебозол® Тотал Кер – органично-минерален NPK тор 9-1-2 с мед, манган, цинк и магнезий. Прилага се също в доза 2-3 литра на тон семена. Осигурява важните микроелементи и аминокиселини за добър старт и началното развитие на културата, ускорява кълняемостта. С Лебозол® Тотал Кер се постига равномерно поникване и добра студоустойчивост, стимулира се развитието на силна коренова система, повишава се здравината и защитната функция и в крайна сметка се постига по-висок добив на зърно.

Нашата основна задача  е да решаваме най-сложните ситуации, свързани с пълноценното развитие на растението, напомнят от Лебозол® България.

По-подробна информация може да намерите на www.lebosol.bg

По материали на Лебозол