Висококачествени ушни марки


БИОСА ЕООД развива и дейност в областта на животновъдството чрез предлагане на пазара на висококачествени ушни марки, отговарящи на изискванията на европейското и националното законодателства. Всички продукти са преминали през тестове за качество и издръжливост и са придружени със съответните сертификати.

БИОСА ЕООД e вписана в регистъра на производителите и търговците на средства за идентификация на животните по чл. 7, ал. 3, т. 21 от Закона за ветеринарномедицинската дейност на Българската агенция за безопасност на храните и предлага: Ушни марки за говеда; Ушни марки за овце и кози; Ушни марки за агнета; Ушни марки за свине; Клещи за поставяне на ушни марки.

Всеки комплект се състои от мъжка и женска част. Размерите на женската част са 35 мм/40 мм, а на мъжката част са 35 мм/36 мм. Разстоянието между двете части след поставяне на ушната марка е 14 мм. Тежки са 4,75 гр. Имат и лесно четим QR код. Прави се устойчиво лазерно маркиране с висок контраст.

Предлаганите от нас ушни марки са произведени от висококачествен термопластичен полиуретан /TPU/. Устойчиви са на различни атмосферни влияния, на температури от – 300 С до 650 С. Имат усилен пробивен метален връх. Има устойчиво лазерно маркиране. Устойчиви са на износване. След поставяне на ушните марки между мъжката и женската част остава фиксирано разстояние, което улеснява заздравяването.
Марките са надписани и от двете страни. Не са установени негативни влияния върху здравето на животните. Ушните марки отговарят на европейските стандарти за качество и безопасност. Имат издадени сертификати за качество от ICAR (International Committe for Animal Recording) в съответствие с изискванията на ISO 24631-1, ISO 1784, ISO11785 и стандартите на ICAR за състав на материала и за въздействие върху околната среда.

За контакти: 0895 901 947, e-mail: marki.biosa@gmail.com.

По материали на Биоса