Вестник Земеделска техника бр. 19


Изтегли вестник Земеделска техника бр. 19

Вестник Земеделска техника бр. 19

Темите на брой деветнадесети /638/ 2016 г. на в. „Земеделска техника“ са земеделска техника, международният технически панаир в Пловдив и Първият национален събор „Млечният път на България през вековете”.
Публикувана е покана за Първия национален събор „Млечният път на България през вековете”, провеждащ се в Луковит.
Поместено е интервю с Емре Кантар, младши териториален мениджър на „Еркунт трактор”. Фирмата е създадена през 2003 година, а от 9 години е на българския пазар. Тракторите на компанията участват на престижни изложения в целия свят, включително и на Бата Агро в България.
Георги Герджиков, промоутър „Големи клиенти” на Пионер семена България за град Добрич, разяснява новите хибриди при царевицата и слънчогледа на фирмата; как протичат демонстративните опити на Пионер семена и значението на Добричкия панаир за фирмите и региона.
В навечерието на 25-тата си годишнина Оптиком посочва новите си машини, представени на Бата Агро с марки JCB, Landini, McCormick, Monosem, Lexis.
Синджента България представя иновациите във фирмата, насочени към препарати за третиране на семена. Акцентът е поставен върху препаратите Дивидент Формула 1, Целест Топ и Максим Стар.
В рубриката „Земеделски пазар“ се предлагат земеделски машини втора употреба с техните цени.
Поместени са покани за посещение на Техническия панаир, реклами на машини, торове, цялостно комплексно обслужване на фирми и др.