Българско машиностроене – Добрич


Фирмата предлага на селскостопанските производители нови изделия от различен клас и с различно предназначение, разработени специално за наложилите се в последно време нетрадиционни досега производства на земеделски култури.

Интерес към новите продукти на БМД проявяват зърнопроизводители, производители на грозде, на лавандула, на маточина, на плодове, зеленчуци и други. Нашите изделия са специално конструирани и приложими както при сеитбата, беритбата и отглеждането, така и при транспортирането и преработката на селскостопанската продукция.

Основните наши изделия са: транспортни средства за превоз на зърно – самосвални надстройки и ремаркета с двустранно и тристранно разтоварване; селскостопански ремаркета-платформи и автомобилни композиции за извозване на бали; повдигащи платформи за овощарство и лозарство; транспортни средства за превоз на живи животни; ремаркета и сменяеми надстройки за подвижно пчеларство.

Сега „Българско машиностроене Добрич” предлага и най-новия си продукт – ремарке за лавандула – конструирано и изработено специално за производителите на лавандула. То е вече на полето и помага при прибирането на лавандуловата реколта. Ремаркето е с товаримост 3,5 тона, със специално конструиран монолитен метален кош с тристранно разтоварване и демонтируема мрежова надстройка над капак, която позволява многофункционалността на продукта. Максимална скорост е 40 км/час.

От скоро БМД АД успешно си сътрудничи със своя нов бизнес партньор – италианската фирма AGRITECH. Съвместно предлагаме на българския пазар висококачествени фуражовози и съдове за съхранение на семена и фуражи с различни обеми и конструкции.

Благодарение на висококвалифицирания инженерен екип „Българско машиностроене Добрич” успешно работи по нови проекти, отговарящи на специфичните изисквания на своите клиенти и в същото време им предлага дооборудване, реконструкция и ремонт на всякакъв вид селскостопанска транспортна техника, ремонт и рециклиране на селскостопански ремаркета и надстройки, зърновози, фуражовози, превозни средства за транспортиране на живи животни и други.

По материали на БМД