T7 315 Autocommand HD Tier4B 15 390C

New Holland T7 Heavy Duty – концептуална революция


• Водещи в класа преден и заден ВОМ
• Царски комфорт в кабината за лидерите на полето
• Впечатляваща маневреност с ъгъл на завиване 55 градуса

Модификацията HD или Heavy Duty е свързващо звено в между феноменалните серии T7 и T8 – тежката артилерия на New Holland, като предлага решение за земеделци, търсещи мощността и уменията на голям трактор, в съчетание с пъргавината и маневреността на трактор с размерите на стандартен Т7.
T7 HD се предлага в 3 модела – T7.275, T7.290 и T7.315, с които отговаря на всички очаквания на съвременните фермери. Всяка характеристика на тази гама е плод на непрекъсната консултация с клиенти от цял свят, затова T7 Heavy Duty отговаря на очакванията в уникано по рода си съчетание от предимства: с повече сила и мощност, по-голяма товароподемност, с комфорта на бизнес класата, компактни размери, подходящи за тесни пътища и по-малък радиус на завиване, с мултифункционалност и разбира се, с красив дизайн.

T7_315_Autocommand_HD_Tier4B_18_323
Дългата база на серията – New Holland T7 HD са с най-добрите в класа преден и заден BOM. Четирискоростният заден ВОМ, включващ всички възможни скорости, подобрява ефективността във всички операции с прикачен инвентар. За пръв път в индустрията, новите Т7 HD разполагат с уникален двускоростен преден ВОМ. Новата възможна скорост на предния ВОМ – 1 000 Есо се постига при 1 585 rpm на двигателя, което гарантира по-малък разход на гориво. Изборът на скорост на ВОМ се осъществява по електронен път от кабината за по-висока производителност и комфорт. Увеличената товароподемност на задния навес, достигаща до впечатляващите 11 058 кг. и увеличеният капацитет на хидравликата от 221 л./мин. дават възможност за използване на всякакъв вид прикачен инвентар.

T7_315_BluePower_HD_Autocommand_Tier4B_15_G_030

Със сигурност няма по-комфортно място на полето от кабината на новите Т7 Heavy Duty. Като за начало нивото на шум в кабината е редуцирано до едва 69 децибела. Най-тихата кабина в индустрията! В добавка към това, операторът може да разчита на висок клас, луксозна седалка AutoComfort™ с активно окачване, отопление и обдухване. Освен това операторът е предпазен от ежедневните вибрации и дискомфорт благодарение на новото окачване на предния мост Terraglide™, предвидено за усилено натоварване и специалното окачване на кабината Comfort Ride™.
Сред другите водещи преимущества на New Holland T7 HD е изключително малкият радиус на завиване. Спецификите на конструкцията на машината и липсата на двигателна рамка оставят на гумите достатъчно пространство за завиване. Ъгълът на завиване на T7 HD е 55°. В допълнение, операторът може да следи налягането на гумите в реално време на IntelliView IV™ монитора, спрямо оптималните стойности за операцията, която извършва. Това улеснява работата, както и оптимизира резултатите и оперативните разходи.

T7HD_PREVIEW
Всичко за серията T7 Heavy Duty разберете от единствения вносител на New Holland за страната – ИНТЕРАГРИ България.
ИНТЕРАГРИ България АД е единствен официален вносител на марките самоходна и прикачна земеделска техника NEW HOLLAND, KINZE, BEDNAR и AGROJET за страната, като представлява още RAUCH, SOLA, KERNER, PROVITIS, BRAUN, FARMTECH, HAWE и др. Компанията разполага със собствени търговско-сервизни комплекси на територията на цялата страна и предлага цялостно продажбено и следпродажбено обслужване с интегрирани решения за земеделеието в България. За повече информация и контакти www.interagri.bg и тел. 0700 46 666.

По материали на Интерагри България