Международен технически панаир 2019


Началото на панаирното дело в България е поставено през 1892 година, когато в Пловдив се провежда Първото българско земеделско-промишлено изложение. Международен панаир Пловдив е негов наследник, както и на мисията му – да спомага за просперитета на българския народ, като стимулира развитието на националната промишленост.

Събитието е една от най-утвърдените марки в изложбената индустрия на Югоизточна Европа, ключов форум за делови контакти и отправна точка за излизане на нови пазари. Панаирът представя най-перспективните тенденции в съвременната икономика с експозициите на иновативни технологии, машини и модерни решения за индустрията и дома. Неговото 75-о издание ще предложи още повече възможности за ефективно представяне на фирмите и техните продукти, както и редица привилегии за участниците.

Международният технически панаир е демонстрационен център за направленията, в които се развива Индустрия 4.0 и очертава посоките за успешни бизнес проекти. Най-престижната технологична среща на Балканите е полезен форум и за изложителите, и за посетителите специалисти.

С иновациите, които демонстрира, Международният технически панаир всяка година привлича около 30 000 посетители, сред които мениджъри и специалисти от цяла Европа. Така най-мащабното бизнес събитие в България става център за междурегионално сътрудничество, за инвестиционни и търговски контакти, които помагат на участниците да разширят своите дейности и пазари.

ЗТ