Нов търговско-сервизен център на Златекс


В годината на своя 25-годишен юбилей, компания Златекс реализира своята нова инвестиция в търговско сервизен център в гр. Враца. Обектът беше официално открит на 1 юни с празнична програма в присъствието на много гости на събитието – бизнес партньори и клиенти. Лентата на новия обект прерязаха управителят на Златекс инж. Нецо Минев,  търговският директор на фирмата – Красимир Минев и зам. председателят на 43 Народно събрание г-н Явор Хайтов.

Новата супер модерна база вече обслужва стопаните от района на Враца, Монтана и Видин.

Сервизният център е със застроена  площ от 1200 кв. м и разполага с просторен шоурум; конферентна зала с капацитет от 40 места; 4 офиса; склад за резервни части с площ 220 кв. м; склад за масла и филтри; сервизно помещение с площ от 220 кв. м;  богат избор от нови трактори Fendt и Valtra, зърнокомбайни Fendt, телехендлери Manitou и разнообразен прикачен инвентар, както и оригинални резервни части, масла и филтри.

Oбектът предлага 24 часа мобилен сервиз; доставка на резервни части в рамките на 48 часа; продуктова гама от над 25 водещи марки в сферата на техниката за земеделието.

На тържеството домакините подготвиха за своите гости приятни изненади – подаръци  за всички и томбола с награди. Четирима земеделски производители от региона получиха официално ключовете на новозакупените си машини – зърнокомбайн и трактори Fendt, трактор Valtra,  връчени директно от бранд бизнес  мениджърите на Fendt и Valtra – г-н Вайеле и г-н Ворнанен.

Нека е честит новият център на ЗЛАТЕКС в гр. Враца и да помага за по-големите успехи на  българските земеделски стопани в региона.

По материали на Златекс