Мултифунционален надробител Seppi M – Multiforst


Италианската компания Seppi M е един от най-старите и традиционни производители на мулчери.

Много висока популярност у нас набира гамата от мултифункционални надробители за камъни и дънери, прикачни към триточковата система на трактор и използвани при обработка на каменисти терени – особено за прочистване на запустели земи, които се превръщат в обработваеми земеделски площи.

Много търсен е многофункционалният модел Multiforst. Той е мощна машина, имаща за цел обработване, изглаждане, подравняване на черни пътища, неравни терени, покрити с камъни, корени, дебели пънове, ски писти. Мулчерът върши също чудесна работа при обработване на запустели терени, обрасли със саморасли храсти и дървета, както и в дълбочина, след култивирането на почвата, може директно да се оре, да се засаждат дървета и всякакви селскостопански култури.

Мулчерът на Seppi M – Multiforst премахва растителността (храсти и дървета до 25 см), навлиза в почвата, където раздробява камъните (до 25 см) и коренищата и я култивира в дълбочина до 25 см. Характеризира се с работни широчини – от 200 см до 250 см и работна скорост 0,5-2 км/ч. Необходими пълзящи скорости на трактора – макс. 0,5 км/ч. Фабричен карданен вал с ограничител на въртящия момент. Двойна трансмисия. Хидравличен капак. Защита против изхвърляне на материал – четворни вериги. Работни органи – фиксирани ножове с волфрамово покритие от 34 до 42 броя) и износоустойчиви ножове (8 броя). Необходима мощност на трактора – от 200 до 300 к.с. Хидравлично управляван компактиращ ролер с функция и за контрол на дълбочината, който може да се използва и като предпазна рамка за поваляне на дървета. Общата маса на мулчера с подравняващия ролер достига 3200 кг.

За повече информация, актуални промоции, атрактивни програми за изплащане и друга полезна информация от фирма Варекс ООД, можете да ни потърсите на националния ни телефон *7007 или на интернет сайта на фирмата www.varex.bg.

По материали на Варекс