Международни изложения за преработка на земеделски продукти


В Интер Експо Център, от 9 до 12 ноември 2016 г. ще се проведат международните изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ

МЕСОМАНИЯ е най-авторитетната изложба в областта на месопреработвателната промишленост в България и традиционно привлича за участие както български, така и чуждестранни производители, дистрибутори и търговци. Като специализиран бизнес форум,  предлага отлични условия за демонстриране на нови технологии, продукти и марки, както и за обмяна на опит, за анализиране на тенденциите в бранша и сред конкуренцията. Oрганизира се по традиция се от Асоциацията на месопреработвателите в България с подкрепата на Интер Експо Център.

СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО е водещото изложение за млекопреработвателната промишленост в България. Събитието се утвърди като предпочитано място за ползотворни бизнес контакти и възможност за делова перспектива за българските млекопреработватели, търговци и вносители на мляко и млечни продукти, специализирано оборудване и техникаИзложението се радва на нарастващ интерес от страна на нови изложители и предоставя възможност на български и чуждестранни професионалисти от бранша да се запознаят с нови продукти, машини и технологии, да осъществят ползотворни делови контакти.

БУЛПЕК е дългогодишна провеждана изложба,  доказателство за нейния авторитет и значимост за специалистите и производителите  от областта на хлебопроизводството и сладкарството. В дните на БУЛПЕК професионалистите от бранша ще имат възможност да намерят решения за цялостния цикъл на производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия, да обменят опит със свои колеги както от България, така и от чужбина, да намерят нови партньори, да участват в деловата програма.

 САЛОН НА ВИНОТО  допринася за разширяване на пазара на българско вино в страната и чужбина, за повишаване на винената култура на потребителите и популяризиране на виното сред неговите ценители. Изложението ежегодно събира на едно място български и чуждестранни винопроизводители, енолози, сомелиери, търговци и други специалисти, които имат възможността да дегустират елитни и качествени вина и спиртни напитки от най-висок клас, да присъстват на презентации на нови партиди и търговски марки с уникален вкус и аромат и да създадат полезни делови контакти.

ИНТЕРФУД & ДРИНК е водещият професионален форум на хранителната индустрия в България и едно от авторитетните събития за бранша в Югоизточна Европа. 

В дните на изложбата български и чуждестранни производители, представители, дистрибутори и търговци представят разнообразие от храни, напитки, суровини, хранителни добавки, опаковки и други. Освен богатата гама съвременни машини и технологии, адитиви, суровини и материали, в дните на изложението се провежда полезна делова програма от конференции, конкурси, презентации, семинари, делови срещи и др.

За седма поредна година ще се проведе БИО ЗОНА, която има за цел да събере заедно експерти, производители и търговци на сертифицирани био продукти, да предостави оптимални възможности за представянето на актуални новости и водещи тенденции в био индустрията.

/ЗТ/