Класираха участниците в конкурса за детска рисунка на тема “Какво е за мен водата”организиран от „Напоителни системи“ ЕАД по повод 22 март – Световен ден на водата


По повод 22 март – Световен ден на водата и професионален празник на „Напоителни системи” ЕАД, Дружеството организира традиционния си конкурс за рисунка, като тази година темата беше „Какво е за мен водата”. Участниците бяха разделени в две възрастови категории – до 6 години и от 7 до 14 години.

В обръщението си към децата изпълнителният директор на Дружеството г-жа Снежина Динева благодари на участниците в конкурса за проявения интерес. „Продължавайте да мечтаете, продължавайте да ни радвате с идеите си, с творчеството си, с безценните си хрумвания. Дори и в най-невероятните, и на пръв поглед непостижими предложения има зрънце, което да постави началото на големи открития“, се казва още в обръщението.

 

В категорията до 6 години отличените са:

Първо място – Александра Иванова, гр. Варна

Второ място – Ниляй Айхан Ибрахим, гр. Търговище

Трето място – Катрин Станислав Дончева, гр. Търговище

 

В категорията от 7 до 14 години отличените са:

Първо място – Йорданка Параскова – село Скутаре, общ. Пловдив

Второ място – Анна Жиликова – гр. Панагюрище

Трето място – Дарина Росен Николова – гр. София

 

Победителите в конкурса ще получат предметни награди.

Всички участници в конкурса получават ГРАМОТА за участие.

 

Рисунките ще бъдат използвани в календара на „Напоителни системи“ ЕАД за 2022 година, както и в рекламни и информационни материали на Дружеството.

Повече информация ще намерите на сайта на Дружеството www.nps.bg

 

„НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ“ ЕАД